Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Lue lisää

Ilmoita huijausviesteistä


Saitko Soneran nimissä lähetetyn huijausviestin sähköpostitse tai tekstiviestillä? Lähetä osoitteeseen abuse(at)sonera.net yhteystietosi sekä kuvaus saamastasi viestistä, niin tutkimme asian. Lisääthän sähköpostiin ajankohdan milloin sait huijausviestin. Kiitos avustasi!


Huom! Jos asiasi koskee muuta kuin huijausviestejä, jätäthän meille yhteydenottopyynnön Omilla Sivuilla.
 

Ilmoita lapsille vahingollisista sivustoista

Sonera tekee tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa edistääkseen lasten turvallisuutta digitaalisessa maailmassa. Sonera sulkee ja estää teknisesti pääsyn sivustoille, joilla on lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvää sisältöä. Ohjeistukset suljettavista sivustoista tulevat suoraan rikospoliisilta. Sivustojen estot ovat automaattisesti käytössä kaikissa Soneran laajakaista- ja mobiililiittymissä.

Jos törmäät netissä lapsille vahingolliseen sisältöön, tai havaitset mielestäsi tarpeettomia sivustojen suodatuksia, ilmoita niistä osoitteeseen abuse@sonera.net.

Sonera myös tukee merkittävästi Pelastakaa Lapset ry:n Lapset ja digitaalinen media -yksikön työtä. Help.some-sovelluksen avulla 7-18-vuotiat voivat hakea neuvoja ja tukea esimerkiksi nettikiusaamiseen, seksuaaliseen häirintään ja kunnianloukkauksiin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi Pelastakaa Lapset ry:n Nettivihje-palvelun kautta voi ilmiantaa lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyviä kuva- ja videoaineistoja.

Lisätietoja:
www.helpsome.fi
www.nettivihje.fi
 
 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.