Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Lue lisää

Sonera – TeliaSoneran tytäryhtiö Suomessa

Sonera tarjoaa tietoliikenne-, viestintä- ja televisiopalveluja kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille Suomessa. Meillä oli vuoden 2013 lopussa yhteensä 4,5 miljoonaa kiinteän ja matkaviestinverkon liittymäasiakasta.

Sonera on ainoa valtakunnallinen kiinteän verkon operaattori Suomessa. Pidämme huolta asiakkaistamme ja olemme investoineet suomalaisiin tietoliikenneyhteyksiin viime vuosina noin 200 miljoonaa euroa vuodessa. Olemme myös merkittävä työllistäjä Suomessa: Soneralla työskentelee yhteensä noin 3500 työntekijää noin 30 paikkakunnalla.

Sonera toi 4G-palvelut Suomeen ensimmäisenä operaattorina vuonna 2010. 4G-verkko mahdollistaa asiakkaillemme nopean langattoman tiedonsiirron matkapuhelimella, tabletilla tai nettitikulla ja tietokoneella. Lue lisää 4G-verkosta ja siihen liittyvistä palveluistamme: www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/esittelyssa/4g

4G-palveluiden lisäksi yhtiö on investoinut 2000-luvulla voimakkaasti Suomen mittavimpaan valokuituverkkoon ja kasvattanut vauhdilla tv-palveluidensa asiakasmäärää ja liikevaihtoa. Yrityksille luomme kestävää kehitystä tukevia viestintäratkaisuja, jotka vapauttavat aikaa ja energiaa tuottavaan työhön ja kasvuun.

Sonera on osa TeliaSonera-konsernia, joka toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Euraasian kehittyvillä markkinoilla, Venäjä ja Turkki mukaan lukien, sekä Espanjassa. www.teliasonera.fi
 

TeliaSonera

TeliaSonera tarjoaa verkkoyhteyksiä ja televiestintäpalveluja, joiden avulla ihmiset ja yritykset voivat viestiä helposti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. TeliaSonera on kansainvälinen konserni, jolla on globaali strategia, mutta joka toimii kaikkialla paikallisena yhtiönä.

Tarjoamme palveluja yhteensä 17 maassa, jotka ovat Azerbaidzan, Tanska, Viro, Suomi, Georgia, Kazakstan, Latvia, Liettua, Moldova, Nepali, Norja, Venäjä, Espanja, Ruotsi, Tadzikistan, Turkki ja Uzbekistan.

TeliaSoneralla oli vuoden 2013 lopussa yhteensä 189 miljoonaa kiinteän ja matkaviestinverkon liittymäasiakasta. Työntekijöitä TeliaSoneralla on kokonaisuudessaan yhteensä 26 013.
 
TeliaSoneran edeltäjät perustettiin 1850-luvulla. Yritys on kehittynyt paikallisista operaattoreista Euroopan viidenneksi suurimmaksi operaattoriksi – alle kahdessakymmenessä vuodessa. TeliaSoneran osake on listattu Tukholman ja Helsingin pörsseihin (NASDAQ OMX Stockholm ja NASDAQ OMX Helsinki).

TeliaSoneran toiminta on vastuullista ja perustuu vankkoihin arvoihin ja liiketoimintaperiaatteisiin. Lue lisää TeliaSoneran eettisistä toimintaperiaatteista yritysvastuuraportista: www.teliasonera.com/en/sustainability/

Lue lisää TeliaSoneran organisaatiosta, arvoista ja missiosta: www.teliasonera.com/fi/konserni/teliasonera-lyhyesti
 
 

Miksi Soneralta?

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.