Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Lue lisää

Sonera Operator Business

Tämä sivusto sisältää tietoja Soneran tarjoamista operaattoripalveluista. Asiakkaamme ovat pääosin suomalaisia ja kansainvälisiä teleoperaattoreita. Mutta olipa ydinliiketoimintasi mitä tahansa, me ymmärrämme, mitä kilpailu televiestinnän alalla edellyttää sekä nyt että tulevaisuudessa.  Tule menestymään kanssamme.
 

Palvelumme

Palveluihimme kuuluvat kattavat tietoliikenneyhteydet ja -ratkaisut, puhe- ja dataliikennepalvelut, laitetilat, matkaviestinverkon palvelut operaattoreille sekä asennus- ja ylläpitopalvelut. Palvelujamme täydentävät Telia Carrierin tuotteet ja palvelut. Näitä palveluita tarjoamme laajalla asiantuntemuksella sekä pitkäaikaisella kokemuksella joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Sonera on valtakunnallinen toimija, joka toteuttaa laadukkaita operaattoripalveluita yksittäisistä yhteyksistä vaativiin asiakkaan kokonaisratkaisuihin. Palvelut perustuvat Soneran varmistettuun ja 24/7/365 valvottuun tietoliikenneverkkoon. Soneran operaattoripalvelut kattavat koko Suomen, esimerkiksi Ethernet-solmuja Soneran verkossa on yli 1400. Lue lisää verkostamme
 

Tutustu tarkemmin palveluihimme:

 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.