Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Mikä on Next Generation?

Next Generationin ydinajatuksena on luoda yksilöurheilijoiden välille vahva verkosto, joka tukee eri tavoin heidän tietään huipulle. Projektin sisällä nostetaan suureen arvoon se kokemus, jota pitkään huipulla urheilleet voivat välittää seuraavalle urheilijasukupolvelle. Nuorille urheilijoille kokeneempien tuki on yksi tärkeistä tekijöistä matkalla kohti oman lajin maailman kärkeä.

Next Generation on vuosien varrella muodostunut yhteisöksi, joka rakentuu vahvasti tiimin persoonien ympärille. Kolmivuotiskauden aikana ryhmästä hioutuu vahva kaveriporukka, jossa ajatukset lentävät ja huumori on sallittua. Verkostoitumista edistetään erilaisilla yhteisillä tapaamisilla, joissa urheilijat ja heidän taustajoukkonsa pääsevät jakamaan ja vastaanottamaan tietotaitoa motivoivassa ympäristössä.

Vuosien varrella urheilijat ovat muun muassa vierailleet toistensa arvokisoissa, tähdittäneet huippu-urheilun eri teemojen ympärille järjestettyjä Next Generation -seminaareja, liikuttaneet lapsia koulujen liikuntapäivissä ja perhetapahtumissa sekä testanneet toistensa lajeja leikkimielisissä treenipäivissä. Ajatuksiaan ja kokemuksiaan tiimi jakaa kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Next Generation on tullut tutuksi yleisölle myös aktiivisen ja antoisan mediayhteistyön kautta.