Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Next Generation

Kehitämme suomalaista urheiluelämää yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa.

Nex Generation
 

Mikä on Next Generation?

Next Generation on suomalaisten huippu-urheilijoiden ja Soneran välinen uuden sukupolven yhteistyöhanke, joka käynnistettiin vuonna 2013. Next Generation perustuu ajatukseen verkostoitumisesta, jossa tietoa ja kokemuksia vaihdetaan eri lajien ja ikäpolvien välillä. Tiimin urheilijat, heidän lähipiirinsä, managerit ja valmentajat työskentelevät yhdessä erilaisten toimenpiteiden ja tapahtumien avulla kohti yhteistä päämäärää. Perimmäisenä tavoitteena on kehittää suomalaista huippu-urheilua.

Lue lisää

Next Generation

Historiaa ja kohokohtia

Next Generation perustettiin yleisurheilun ympärille, ja lähtökohtana oli tuolloin koota neljä kummiryhmää, joissa kapteenina oli nimekkäitä suomalaistähtiä ja kummiurheilijoina lahjakkaita nuoria lupauksia. Näin tieto-taitoa pyrittiin siirtämään eteenpäin kokeneilta ammattiurheilijoilta seuraavan sukupolven potentiaalisille tähdille.

Lue lisää

 
Paini
 

Sponsoriohjelma

TeliaSonera Finland pyrkii sponsoroinnissaan pitkäjänteisyyteen ja syvälliseen yhteistyösuhteeseen. Tavoitteena on ottaa perinteistä sponsorointia suurempi vastuu yhteistyön piirissä olevista asioista, ja toisaalta edellyttää myös yhteistyökumppaneiltamme suurempaa vastuuta. Haluamme yhteistyössä sponsoroitaviemme kanssa kehittää sponsoroinnin kohteena olevia aloja. Sponsorointimme pääalueet ovat urheilu ja kulttuuri. Meille sponsorointi on yhteisöllisyyttä, verkostoitumista ja yksilön kokonaisvaltaisen kehittymisen tukemista.

Lue lisää