Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Soneran www-sivujen käyttöehdot

TeliaSonera Finland Oyj:n (jäljempänä Sonera) osoitteessa www.sonera.fi sijaitseviin Soneran www-sivuihin sovelletaan näitä käyttöehtoja. Soneran www-sivut on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Sivuilla esiintyvien Soneran tuotteiden ja palveluiden nimet ja tunnusmerkit ovat Soneran tavaramerkkejä.

Sonera esittää www-sivut sellaisina kuin ne ovat. Sonera ei vastaa mistään sivuilla olevan aineiston tai aineiston muuttamisen aiheuttamista vahingoista tai oikeudenmenetyksistä taikka vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, ettei sivuja voida käyttää tai sivuille ei päästä. Sonera voi muuttaa sivuja tai estää niiden käytön oman harkintansa mukaan. Sonera ei vastaa Soneran sivuilla sijaitsevien tai sivuilla esitettyjen linkkien kautta saatavilla olevista sivuista tai niillä olevista tiedosta millään tavalla.

Lähettämällä Soneralle osoitettua tilaamatonta aineistoa esimerkiksi sähköpostin tai www-sivujen kautta käyttäjä samalla luovuttaa Soneralle veloituksettoman käyttö- ja luovutusoikeuden lähettämäänsä aineistoon, jollei toisin ole sovittu. Käyttäjän lähettämiä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.