Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

TV- ja viihdelaitteet

Täydennä katselukokemusta huikeilla viihdelaitteilla

Ota kaikki ilo irti Sonera Viihteestä. Mobiilipalvelulla uppoudut laatuviihteen pariin milloin ja missä vain. Käyttäjätunnus on maksuton, valitset itse haluamasi sisällöt ja maksat vain niistä! Kanavapaketit, elokuvavuokraamo, tallennuspalvelu ja ohjelmakirjastot tarjoavat viihdettä jokaiseen päivään. Apple TV:n ja Chromecastin avulla voit katsoa mobiililaitteesi viihdesisältöjä isolta ruudulta myös matkoilla tai vaikkapa mökillä. Samsungin laadukkailla älytelevisioilla maksimoit katselukokemuksen ja nautit viihteestä aivan uudella tasolla.

Nyt tilausetuna HBO Nordic -ohjelmakirjasto 1 kk 0 €!

Tilaa Viihde mobiiliin

Apple TV

Apple TV

Apple TV siirtää puhelimessa tai tabletilla mukanasi kulkevat elokuvien ja sarjojen streamauspalvelut isolle ruudulle kätevästi vain parilla pyyhkäisyllä. App Storen laajalla sovellusvalikoimalla laajennat televisiosi käyttömahdollisuudet täysin uudelle tasolle.

Maksa kerralla tai erissä. Ei korkoja eikä kuluja.

Tutustu

Chromecast

Google Chromecast

Halusitpa sitten katsoa lempisarjojasi, kuunnella musiikkia puhelimesi kirjastosta tai vaikka pelata mobiilipelejä, Chromecastin kautta saat puhelimesta, tabletilta tai läppäriltä löytyvät viihdesisällöt näppärästi näkyviin television isolle ruudulle.

Maksa kerralla tai erissä. Ei korkoja eikä kuluja.

Tutustu

Samsung televisiot

Televisiot

Enemmän värejä, enemmän yksityiskohtia ja enemmän fiksuja tapoja käyttää televisiota. Samsungin seuraavan sukupolven älytelevisiot tuovat ensiluokkaisella kuvanlaadulla ja tuoreimmalla tekniikalla jopa elokuvateatterimaisen tunnelman olohuoneeseesi.

Maksa kerralla tai erissä. Ei korkoja eikä kuluja.

Tutustu valikoimaan

Netflix Crown
 
Sonera Viihde laajakaistalla – uudistunut mediaboxi

Sonera Viihde laajakaistalla -palvelua on nyt entistä sujuvampi käyttää. Uudella mediaboxilla selaat viihdesisältöjä, ohjelmaopasta sekä muuta Viihteen käyttöliittymää huomattavasti nykyistä nopeammin! Uusi mediaboxi tuo myös Netflixin ja Youtuben televisioosi!

Tutustu