Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Sonera Viihde ♥ Tubettajat

No nyt! Maan kovimpien tubettajien uudet sarjat Sonera Viihteessä yksinoikeudella – ja veloituksetta! Jos olet jo Viihteen tilaaja, suuntaa ohjelmakirjastoon, paina play ja nauti. Jos et ole, aktivoi maksuton Sonera Viihteen mobiilipalvelu ja hyppää kyytiin!

Tutustu tubettajiin ja sarjoihin

Justimus

Justimus – Rakkauden aikakaudet

Vuosia sketsejä ja huumorimusaa tehneen jengin ensisijainen tavoite on naurattaa ja inspiroida laajoja yleisöjä. Tämä lukuisia kertoja palkittu sympaattinen porukka tunnetaan kekseliäästä huumorista ja taidokkaista näyttelijäsuorituksista. Justimus on yksi Suomen katsotuimmista YouTube-kanavista, joka on tehnyt historiaa myös rikkomalla ensimmäisenä suomenkielisenä YouTube-kanavana 50 miljoonan katselukerran rajan.

Rakkauden aikakaudet -sarjassa seurataan rakkaustarinoita viideltä eri aikakaudelta aina kivikaudesta nykyaikaan. Luvassa on läppää kreisikomediasta mustempaankin huumoriin.

1.12. jakso 1: 3125 eaa.
8.12. jakso 2: 764
15.12. jakso 3: 1742
22.12. jakso 4: 1879
29.12. jakso 5: 2017

 
Deata
 

Deata's Wheel of Games

Deata's Wheel of Games on räjähtävän energinen pelishow, jossa 10 youtubesta tuttua pelaajaa ja vlogaajaa on jaettu punaiseen ja vihreään joukkueeseen. Jokaisessa jaksossa kaksi pelaajaa kohtaavat toisensa kaksintaistelussa ja ottavat mittaa toisistaan konsolipelien parissa. Samaan aikaan joukkueet yrittävät häiritä vastajoukkueen pelaajaa mitä hulluimmilla häiriöillä!

MItä siniseen pukeutunut kiusanhenki tekeekään tällä kertaa? Kuka joutuu juomaan raa'at kananmunat, kuka joutuu märän pesun uhriksi? Kumpi joukkue saa kalanhajuisen rangaistuksen?

Deata, tuo villi ja pitelemätön pelaaja ja Muru-kissan isäntä, on yksi Suomen suosituimmista pelitubettajista. Kun Deata on paikalla, ei hän todellakaan jää huomaamatta: Deata sinkoilee, säntäilee, mellastaa ja pitää kovaa ääntä!

Deata's Wheel of Games

Wheel of Games -kilpailijat

Wheel of Games -sarjassa ovat mukana Sita Salminen, Dokke, Tepatus, Boheemi, Pinkku Pinsku, Roni Back, Pelaaja616, Fisurants, JKOKKI ja Santtust. Mutta kuka onkaan kiusanhenki?

1. tuotantokausi:
29.9. jakso 1: MLG sniputtajat
6.10. jakso 2: Ohjainvaras
6.10. jakso 3: Mutkat suoriksi
13.10. jakso 4: Taivas varjele!
13.10. jakso 5: Comboreaker

2. tuotantokausi:
22.12. jakso 1: Tupla tai kuitti
29.12. jakso 2: Likaista twisteriä
29.12. jakso 3: Täystuho
5.1. jakso 4: Pitääkö tätä ladata?
5.1. jakso 5: Kaikki kiusaa

 
Miisa
 

Miisan musagenret

Miisan musagenreissä Miisa sukeltaa eri musagenrejen maailmaan ja tekee hurjan muodonmuutoksen fanien ja tunnettujen tähtiartistien avustuksella! Miisa hankii uskottavan lookin, opettelee moovvsit, laulunsanat ja blingin!

Miisa aka Mmiisas on 21-vuotias "Internet Kid", Suomen tubetaivaan kruunaamaton kuningatar ja someilmiö, jonka kanavista saamme seurata Miisan arkipäivää, kokkailuja, muotijuttuja ja huumoripläjäyksiä!

27.10. jakso 1: Rokkariksi! Feat. Reckless Love
3.11. jakso 2: Poptähdeksi! Feat. Isac Elliot
10.11. jakso 3: Iskelmätähdeksi! Feat. Kyösti Mäki-Mattila
17.11. jakso 4: Hevariksi! Feat. Mokoma
24.11. jakso 5: Räppäriksi! Feat. Redrama

Blokess

Blokess pranks

Tämä hurmaava kolmikko tuottaa kekseliäitä sketsi- ja prank-videoita. Ensisijainen tavoite on tekemisen meiningin ja hyvän fiiliksen välittäminen - yllätyksiä ja yleistä hämmennystä kaihtamatta.

Prankeissa Blokessin jäsenet poistuvat omilta mukavuusalueiltaan ja katsovat, miten ihmiset reagoivat, kun tapahtuukin jotain normaalista poikkeavaa.

20.10. jakso 1: Työpaikka viidessä minuutissa
20.10. jakso 2: Kesäkaverit
27.10. jakso 3: Pudonneet tavarat
3.11. jakso 4: Maalainen hesassa
10.11. jakso 5: Vaateliikkeen kesäesa
17.11. jakso 6: Huvijonnet
24.11. jakso 7: Vloggaaja urheilukaupassa
1.12. jakso 8: Kosolan veljekset
8.12. jakso 9: Jädekiskan kesäesa
15.12. jakso 10: Ultimaattinen kooste

 

Miten pääsen mukaan meininkeihin?

Tubettajien jaksoja voit katsoa ohjelmakirjastosta, jonka löydät Sonera Viihteen mobiilipalvelusta ja digiboksista. Kaapeliasiakkaat voivat katsoa videoita mobiilin kautta. Sonera Viihde -ohjelmakirjasto on kaikkien katsottavissa pelkillä tunnuksilla eikä kanavapakettitilausta tarvita.