Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Tallennus Sonera Viihteessä

Sonera Viihteessä voit päättää milloin katsot haluamiasi sisältöjä. Sonera Viihteen digiboksilla ja mobiilisovelluksessa tallennamme puolestasi suuren osan sisällöistä kirjastoihin. Voit lisäksi tallentaa itse valitsemasi sisällöt.

Tallentaminen digiboksilla

Valitse ohjelma digiboksin ohjelmaoppaasta ja paina REC- tai e-painiketta. Ohjelma tallennetaan verkkoon tai kovalevylliselle digiboksillesi. Voit ajastaa tallennuksen myös etänä netissä.

Näin tallennat Sonera Viihteessä

Etätallennus puhelimella Etätallennus tietokoneella

Oma tallennus Sonera Viihteen mobiilipalvelussa

Oma tallennus on Sonera Viihteen mobiilipalveluun saatavilla oleva lisäpalvelu, jolla tallennat kattavasti kotimaisia peruskanavia: Yle1, Yle2, YleFem, Teema, MTV3, AVA, Sub, Nelonen, Hero, Jim, Liv, TV5, Kutonen, Frii, TLC, Fox, AlfaTV. Lisäksi seuraavat kanavat ovat katseltavissa livenä: Yle TV1, Yle TV2, Yle Fem, Teema.

Tallenteet säilyvät 3 kk ajan ja tallennustilaa on 3000 h. Voit katsoa tallenteita tietokoneelta, tabletilta ja älypuhelimesta sekä TV-ruudulta Apple TV:n tai Chromecastin kautta.

Kokeile maksutta 1 kk ajan!

Tutustu ja tilaa Tilaa Omilta Sivuilta Näin tallennat Oma tallennus -palvelussa

 • Peruskanavien tallennus digiboksilla
 • Maksukanavien tallennus digiboksilla
 • Huomaa tämä digiboksin verkkotallennuksesta
 • Kovalevyllinen digiboksi
 • Peruskanavien tallennus digiboksilla

  Suurinta osaa Sonera Viihteen peruskanavista voi tallentaa. Ohjelmat tallentuvat verkkoon (ns. verkkotallennus). Tekijänoikeussyistä kaikki peruskanavat eivät ole verkkotallennuksen piirissä, mutta kaikkia peruskanavia voi tallentaa kovalevylliselle digiboksille.

  1.11.2015 alkaen peruskanavien verkkotallennusmahdollisuus maksaa 2,48 €/kk. Voit pitää verkkotallennuksen osana palveluasi tai kytkeä sen pois päältä milloin tahansa.

  Näitä peruskanavia voi verkkotallentaa:
  Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema, MTV3, Sub, Nelonen, AVA, FOX, Jim, Liv, Kutonen, TV5, Yle Fem (Yle Fem ei näytä SVT World -kanavan ohjelmistoa Sonera Viihteessä, joten SVT Worldin ohjelmia ei voi verkkotallentaa).

  Näitä peruskanavia ei voi verkkotallentaa:
  TV7, Music Television, Yle HD, MTV3 HD ja Nelonen HD, Russia Today, RU TV ja Bloomberg.

 • Maksukanavien tallennus digiboksilla

  Tekijänoikeussyistä maksu-tv-kanavia (kuten maksullisten kanavapakettien kanavia tai yksittäin tilattuja erilliskanavia) ei voi verkkotallentaa.

  Maksukanavia voi kuitenkin tallentaa kovalevylliselle digiboksille, jonka voit halutessasi tilata Sonera Viihde -palvelun mukaan. Sonera Viihteen perusdigiboksissa on vain verkkotallennusominaisuus. Kaikki tallennetut ohjelmat löydät Sonera Viihteen Tallennukset-osiosta.

 • Huomaa tämä digiboksin verkkotallennuksesta

  Kaikkia verkkotallennuksen piirissä olevia peruskanavia voi tallentaa yhtäaikaa. Maksu-tv-kanavia ei voi tallentaa verkkoon.

  Verkkotallennustilaa on 3000 tuntia ja tallennetut ohjelmat säilyvät arkistossa 90 päivän ajan. Löydät kaikki tallentamasi ohjelmat Sonera Viihteen Tallennukset-osiosta ja Sonera Viihteen mobiilisovelluksesta.

 • Kovalevyllinen digiboksi

  Kovalevyllisellä digiboksilla voit tallentaa kaikkia kanavia, myös maksukanavia sekä niitä peruskanavia, joita ei voi verkkotallentaa. 100M valokuituyhteydellä on mahdollista tallentaa yhtä maksukanavaa ja katsoessasi toista.

  Kovalevyllisellä digiboksilla voit säilyttää tallentamasi ohjelmat niin kauan kuin haluat. Boksilla on 500 Gt tallennustilaa ja se on HD- ja 3D-yhteensopiva.

  Tilaa Sonera Viihteen kanssa yhteensopiva kovalevyllinen digiboksi samalla, kun tilaat Sonera Viihteen (Sonera Viihteen perusdigiboksissa on vain verkkotallennusominaisuus).