Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Sonera Viihde laajakaistalla

Sonera Viihde laajakaistalla -palvelulla rakennat kotiisi omanlaisesi viihderatkaisun. Uusi mediaboksi tuo myös Netflixin ja YouTuben televisioosi!

Kaikki mitä kotona viihtymiseen tarvitset

Sonera Kodin Netti ja Sonera Viihde -palvelu tekevät kodistasi viihdekeskuksen, kun tv-lähetykset tuodaan kotiisi verkon kautta. Kotona viihtyminen on helppoa, kun kaikki viihde, mitä tarvitset, on ulottuvillasi.

Sonera Viihde laajakaistalla sisältää kaiken tämän:

 • Rajattoman, nopean ja langattoman Kodin Netin sekä Sonera Viihteen mediaboksin, joka kokoaa kaikki huippusisällöt samaan palveluun – ei enää kirjautumista useaan eri paikkaan. Nyt myös Netflix ja YouTube -sovellukset ovat mediaboksillasi valmiiksi asennettuna.
 • 30 TV-kanavaa, automaattitallenteita, kuukausittain vaihtuva bonuskanava, live-keikkoja, tubettajia ja muuta extra-sisältöä.
 • Tilattavissasi on koko Sonera Viihteen sisältö: runsas valikoima kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja. Yli 5000 leffan vuokraamosta löydät katsottavaa juuri sinun makuusi, juuri silloin kun haluat.
 • Maksuttomalla Sonera Viihteen mobiilipalvelulla katsot extra-sisältöjä ja mediaboksille tilaamiasi kanavapaketteja missä ja milloin vain – ilman erillistä veloitusta!

Tilaa Sonera Viihde laajakaistalla

Sonera Viihde laajakaistalla digiboksi
 

Uudistunut mediaboxi

Sonera Viihdettä on nyt entistä sujuvampi käyttää. Uudella mediaboksilla selaat viihdesisältöjä, ohjelmaopasta sekä muuta Viihteen käyttöliittymää huomattavasti nykyistä nopeammin!

 • Nopea ja tyylikäs Arris VIP 4302 -mediaboksi
 • Bluetooth-ohjaus ja kaukosäädin, joka toimii vaikkapa naapurihuoneesta!
 • Jopa 5 kertaa aikaisempia malleja nopeampi
 • Uusi mediaboksi tuo myös Netflixin ja Youtuben televisioosi!

Onko sinulla jo Sonera Viihde laajakaistalla? Päivitä nykyinen digiboksisi uuteen mediaboksiin hintaan 79 € Omilla Sivuilla.

Omat Sivut

Voit tehdä päivityksen myös soittamalla soittamalla asiakaspalveluumme 0200 1 7000 (mpm/pvm, myös jonotusajalta). Kysy myös asiakasetuhintaa, jos päivität samalla määräaikaisen sopimuksesi!

 

 

Netflix Crown

Netflix nyt Sonera Viihteessä

 • Nyt löydät koko Netflixin valikoiman Sonera Viihteestä: Satoja sarjoja ja yli tuhat elokuvaa sekä laatudokumentteja suoraan televisiossasi sisältäen Netflix-originaalituotannot
 • Jos olet jo Netflixin asiakas, siirry ja kirjaudu olemassa olevilla tunnuksillasi nopeaan Netflix-sovellukseen näppärästi Sonera Viihteen käyttöliittymästä
 • Jos sinulla ei ole vielä Netflixiä, voit ottaa kuukauden ilmaisjakson käyttöön helposti suoraan uudesta mediaboksistasi!