Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Koska mä voin -battlen säännöt

Kampanja-aika
Kilpailu on voimassa 17.8.- 5.9.2016 välisenä aikana. 

Järjestäjä
Kilpailun järjestää TeliaSonera Finland Oyj.

Osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua seuraavilla tavoilla:

  • Lataa kuva haasteestasi Instagramiin tunnisteella #KMVBattleSANNI (käyttäjän tilin oltava profiililtaan julkinen). Voit myös laittaa haasteesi kommenttina (teksti/kuva/video) SANNIn tai Soneran KMV Battle -julkaisuun Instagramissa.
     
  • Laita haasteesi kommenttina (teksti/kuva/video) SANNIn tai Soneran KMV Battle -julkaisuun Facebookissa.

Huom! Kuvan julkaisija vastaa myös muiden mahdollisesti kuvassa näkyvien henkilöiden kuvankäyttöoikeudesta. Kilpailuun voi osallistua myös useammalla kommentilla/postauksella. 

Osallistumisoikeus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän, palkintokumppanin ja niiden tytäryhtiöiden työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään, toimistojaan tai henkilöitä, jotka ovat olleet muuten tekemisissä tämän kampanja-arvonnan kanssa. Kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden vahvistaa osallistujien osallistumiskelpoisuuden. Osallistumalla kilpailija hyväksyy kilpailun säännöt. 

Palkinnot
Pääpalkintona on haasteen antajalle liput (2 kpl) SANNIn joko Lahden tai Tampereen keikalle. Voittaja saa itse valita kummalle keikalle haluaa liput. Voittaja pääsee myös tapaamaan SANNIa henkilökohtaisesti.

Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Osallistuminen päättyy 5.9.2016 klo 24.00. Kyseisen aikarajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei enää hyväksytä mukaan kilpailuun.

Voittajan valitseminen ja palkinnon lunastaminen
SANNI itse valitsee voittajan haasteen antaneista. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti heti valinnan jälkeen.

Yleistä säännöistä ja järjestäjän vastuu
Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen järjestäjästä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat järjestäjän kykyyn suorittaa kampanja loppuun. Kampanjan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä missään tilanteessa kilpailun palkintojen arvoa. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista haastetta suorittaessa. Järjestäjä ei vastaa myöskään välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka aiheutuvat virheellisesti kampanjan järjestäjälle toimitetuista yhteystiedoista.

Henkilötiedot ja voittajien nimen julkaisu
Kilpailuun osallistuvat antavat järjestäjälle oikeuden julkaista ladattu kuva, osallistujan nimi sekä asuinpaikkakunta ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta, kampanjan järjestäjän valitsemissa medioissa. Luovutettuja henkilötietoja ei tulla käyttämään suoramarkkinointitarkoituksiin.