Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Koska mä voin -battlen säännöt

Kampanja-aika
Kilpailu on voimassa 2.11.–8.11.2016 välisenä aikana. 

Järjestäjä
Kilpailun järjestää TeliaSonera Finland Oyj.

Osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua seuraavilla tavoilla:

  • Lataa kuva haasteestasi Instagramiin tunnisteella #KMVBattleDeata tai #KMVBattleMmiisas sen mukaan kummalle haasteen osoitat (käyttäjän tilin oltava profiililtaan julkinen). Voit myös laittaa haasteesi kommenttina (teksti/kuva/video) Deatan, Mmiisasin tai Soneran KMV Battle -julkaisuun Instagramissa.
  • Laita haasteesi kommenttina (teksti/kuva/video) Deatan, Mmiisasin tai Soneran KMV Battle -julkaisuun Facebookissa.

Huom! Kuvan julkaisija vastaa myös muiden mahdollisesti kuvassa näkyvien henkilöiden kuvankäyttöoikeudesta. Kilpailuun voi osallistua myös useammalla kommentilla/postauksella. 

Osallistumisoikeus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakinaisesti asuvat yli 15-vuotiaat yksityishenkilöt lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän, palkintokumppanin ja niiden tytäryhtiöiden työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään, toimistojaan tai henkilöitä, jotka ovat olleet muuten tekemisissä tämän kampanja-arvonnan kanssa. Alle 15-vuotiaiden henkilöiden haasteeseen osallistuminen ainoastaan vanhempien luvalla. Kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden vahvistaa osallistujien osallistumiskelpoisuuden. Osallistumalla kilpailija hyväksyy kilpailun säännöt. 

Palkinnot
Pääpalkintona on voittajille yllätyspalkinto!

Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Osallistuminen päättyy 8.11.2016 klo 24.00. Kyseisen aikarajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei enää hyväksytä mukaan kilpailuun.

Voittajan valitseminen ja palkinnon lunastaminen
Haasteen antajista arvotaan KMV Battleen 10 osallistujaa, joista Deata ja Mmiisas itse valitsevat voittajat. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti heti valinnan jälkeen.

Deatan haaste tullaan suorittamaan perjantaina 11.11. klo 15 ja Mmiisasin maanantaina 14.11. klo 15 Helsingin keskustan Forum-kauppakeskuksen Sonera Kaupassa. Haasteen voittajan on oltava valmis matkustamaan kyseisenä päivänä paikan päälle.

Yleistä säännöistä ja järjestäjän vastuu
Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen järjestäjästä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat järjestäjän kykyyn suorittaa kampanja loppuun. Kampanjan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä missään tilanteessa kilpailun palkintojen arvoa. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista haastetta suorittaessa. Järjestäjä ei vastaa myöskään välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka aiheutuvat virheellisesti kampanjan järjestäjälle toimitetuista yhteystiedoista.

Henkilötiedot ja voittajien nimen julkaisu
Kilpailuun osallistuvat antavat järjestäjälle oikeuden julkaista ladattu kuva, osallistujan nimi sekä asuinpaikkakunta ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta, kampanjan järjestäjän valitsemissa medioissa. Luovutettuja henkilötietoja ei tulla käyttämään suoramarkkinointitarkoituksiin.