Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Lue lisää

MTV Total – MTV:n ja C Moren kanavat yhdessä

Penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti on syntynyt: MTV:n ja C Moren kanavat ovat saatavissa nyt yhdessä paketissa! Sonera Viihde -asiakkailla MTV Total sisältää myös C More -ohjelmakirjaston, josta katsot leffat ja sarjat silloin, kun sinulle sopii. Voit tilata paketin vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan!
 

Tilaa vaikka vain kuukaudeksi

MTV Total -paketin voit tilata myös ilman määräaikaa. Tutustu ja tilaa suosittu MTV Total vaikka kuukaudeksi kerrallaan.
  • Hinta: 29,95 €/kk*
  • Ei määräaikaisuutta

*Hinta koskee nykyisiä Soneran tv-asiakkaita. Mikäli sinulla ei vielä ole Sonera Viihde -palvelua tai Sonera Kaapelikorttia, lue lisää täältä.

Tarkista saatavuus

Tilaa etuhintaan

MTV Total -paketin voit tilata myös 12 kuukauden määräaikaisella sopimuksella:
  • 1 kk 0,00 €/kk + 11 kk 29,95 €/kk
  • Etujakson jälkeen hinta on 29,95 €/kk
  • Sopimuskauden (12 kk) kokonaishinta*: 329,45 €/kk
  • Hintatiedot

*Hinta koskee nykyisiä Soneran tv-asiakkaita. Mikäli sinulla ei vielä ole Sonera Viihde -palvelua tai Sonera Kaapelikorttia, lue lisää täältä.

Tarkista saatavuus

Kanavapaketin kanavat

Elokuvakanavat

C More Hits

C More Hits esittää niin uusia menestyselokuvia kuin menneiden vuosien klassikoitakin. Kaikki suosikkielokuvat samalla kanavalla, ilman mainoskatkoja.
 

C More First

C More First on uusimpien elokuvien ensimmäinen esityskanava. Ensi-iltaan tulee uusi elokuva lähes joka ilta klo 22.00. Vuodessa nähdään n. 300 uutta elokuvaa. C More First lähettää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa, aina ilman mainoskatkoja.
 

C More First HD

C More First HD on C More First -kanavan HD-versio.
 

C More Action

C More Action on jokaisen adrenaliinista pitävän kanava. Ohjelmistossa on toimintaa, trillereitä ja seikkailua 24 tuntia vuorokaudessa.
 

C More Emotion

C More Emotion herättää tunteita. Kanava tarjoaa koskettavia draamoja sekä romanttisia komedioita loppumattoman leffaputken muodossa.
 

SF-Kanalen

SF-Kanalen esittää ruotsalaisen SF-elokuvayhtiön elokuvia ja sarjoja. Ruudussa nähdään monia suomalaistenkin rakastamia hahmoja.
 

MTV Leffa (poistuu 30.6.2016)

MTV Leffa tarjoaa elokuvafaneille valkokankaan menestystarinoita menneiltä vuosikymmeniltä. Romantiikkaa, komediaa, jännitystä ja spektaakkeleja – valovoimaisia tähtiä ja suuria tunteita, maailman suurimmilta studioilta!
 

Sarjat

C More Series

C More Series näyttää sarjoja parhaaseen katseluaikaan – aina ilman mainoskatkoja. Kanavalle on kerätty koko C Moren laadukas sarjasisältö, mm. HBO:n sarjat ja tuotantokaudet. Tuoreimmat jaksot nähdään aina klo 21, 21.30 tai 22 ja uusintana seuraavana päivänä. Viikonloppuisin esitetään tuhteja sarjamaratoneja.
 

Lastenohjelmat

MTV Juniori

MTV Juniori on Suomen ainoa kotimainen lasten tv-kanava. Se tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille lapsille: vauhdikkaita animaatiohittejä, kotimaisia lastenohjelmia ja laadukkaita lastenelokuvia. Lähes koko ohjelmisto on puhuttu suomeksi. Kanavalla menossa mukana ihastuttavat kanavajuontajat! Lähetysaika 06-22.
 

Dokumentit

MTV Fakta (poistuu 31.12.2016)

MTV Totalin dokumenttikanava MTV Fakta  pureutuu pintaa syvemmälle maailmaa kohahduttaviin aiheisiin ja ilmiöihin. Dokumentit ja dokumenttisarjat käsittelevät mm. historiaa, politiikkaa, puhuttavia persoonia, luonnonmullistuksia, uskomattomia kohtaloita ja tieteen läpimurtoja.
 

Urheilukanavat

MTV Max

MTV Max tarjoaa urheilua ja viihdettä miehiseen makuun. Pääosassa ovat Formula 1, talviurheilun maailmancupit, yleisurheilu ja ravit. Kanavalta näet myös parhaat autoiluohjelmat, komedia- ja draamasarjoja, metsästys- ja kalastussarjoja sekä rouheita realitysarjoja.
 
Huom. Sonera Viihteessä näkyy vain kanavan HD-versio kanavapaikalla 232. Kaapeli-TV:ssä näkyvät sekä MTV Max- että MTV Max HD -kanavat.
 

MTV Max HD

MTV Max HD on MTV Max -kanavan HD-versio.
 

MTV Sport 1

MTV Sport -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden jääkiekon, jalkapallon, yleisurheilun ja tenniksen muodossa.

Huom. Sonera Viihteessä näkyy vain kanavan HD-versio kanavapaikalla 256. Kaapeli-TV:ssä näkyvät sekä MTV Sport 1- että MTV Sport 1 HD -kanavat.
 

MTV Sport 1 HD

MTV Sport 1 HD on MTV Sport 1 -kanavan HD-versio.
 

MTV Sport 2

MTV Sport -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden jääkiekon, jalkapallon, yleisurheilun ja tenniksen muodossa.

Huom. Sonera Viihteessä näkyy vain kanavan HD-versio kanavapaikalla 258. Kaapeli-TV:ssä näkyvät sekä MTV Sport 2 että MTV Sport 2 HD -kanavat.
 

MTV Sport 2 HD

MTV Sport 2 HD on MTV Sport 2 -kanavan HD-versio.
 

F1 Varikko (vain Sonera Viihteen mobiilipalvelussa)

Suora yhteys varikolle sisältäen mm. F1 tallien radioliikenteen. Lähetystä vain aika-ajojen ja GP-osakilpailujen aikana.
 

F1 On Board (vain Sonera Viihteen mobiilipalvelussa)

Suora kuvayhteys F1-ohjaamosta. Katsoja pääsee seuraamaan F1-osakilpailua mm. Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen näkökulmasta. Lähetystä vain aika-ajojen ja GP-osakilpailujen aikana.
 

F1 Sijainti (vain Sonera Viihteen mobiilipalvelussa)

Reaaliaikainen näkymä kuljettajien sijainnista radalla. Lähetystä vain aika-ajojen ja GP-osakilpailujen aikana.
 

C More Tennis

C More Tennis on kanava huipputenniksen ystäville. Ohjelmistossa nähdään mielenkiintoisia tennistapahtumia mm. ATP-turnausten ja Wimbledonin muodossa.
 

C More Golf HD

C More Golf HD on kanava huippugolfin ystäville. Ohjelmistossa mm. maailman arvostetuin ja kovatasoisin golfkiertue PGA Tour. PGA Tour on pääosin Yhdysvalloissa pelattava ammattilaiskiertue, jossa pelaavat maailman parhaat golffarit. Kanavalla nähdään myös legendojen kiertue Champions Tour ja nousevien tähtien kiertue Web.com Tour sekä golfin huippuhetkiä ja makasiiniohjelmia.
 

Ohjelmakirjasto C More

C More

C More -videokirjastopalvelun avulla voit katsoa satoja elokuvia sekä useiden tv-sarjojen kokonaisia tuotantokausia silloin, kun sinulle parhaiten sopii - mukavasti ja laadukkaasti tv:stä. Ohjelmakirjasto on maksuton MTV Totalin ja C More Filmin tilaajille.
 

Hinnat

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus 29,95 €/kk.
 
 

Miksi Soneralta?

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.