Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Lue lisää

Onko sinulla jo Sonera Viihde? Aktivoi Omilla Sivuilla.
 

MTV Total – MTV:n ja C Moren kanavat yhdessä

Penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti: MTV:n ja C Moren kanavat yhdessä paketissa! Sonera Viihde -asiakkailla MTV Total sisältää myös C More -ohjelmakirjaston, josta katsot leffat ja sarjat silloin, kun sinulle sopii. Voit tilata paketin vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan!
 

Kanavapaketin kanavat

Elokuvakanavat

C More First – myös HD

C More First on uusimpien elokuvien ensimmäinen esityskanava. Ensi-iltaan tulee uusi elokuva lähes joka ilta klo 22.00. Vuodessa nähdään n. 300 uutta elokuvaa. C More First lähettää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa, aina ilman mainoskatkoja.
 

C More Stars – myös HD:nä

C More Action ja C More Emotion yhdistyivät 1.9. C More Stars -kanavaksi. Kanavalla esitetään uutuuselokuvia ja klassikoita: ohjelmistossa on toimintaa, trillereitä ja seikkailua sekä koskettavia draamoja ja koskettavia romanttisia komedioita. Katso suosikkisi vuorokauden ympäri ilman mainoskatkoja.
 

C More Hits – myös HD:nä

C More Hits esittää niin uusia menestyselokuvia kuin menneiden vuosien klassikoitakin. Kaikki suosikkielokuvat samalla kanavalla, ilman mainoskatkoja.
 

SF-Kanalen

SF-Kanalen esittää ruotsalaisen SF-elokuvayhtiön elokuvia ja sarjoja. Ruudussa nähdään monia suomalaistenkin rakastamia hahmoja.
 

Sarjat

C More Series – myös HD:nä

C More Series näyttää sarjoja parhaaseen katseluaikaan – aina ilman mainoskatkoja. Kanavalle on kerätty koko C Moren laadukas sarjasisältö, mm. HBO:n sarjat ja tuotantokaudet. Tuoreimmat jaksot nähdään aina klo 21, 21.30 tai 22 ja uusintana seuraavana päivänä. Viikonloppuisin esitetään tuhteja sarjamaratoneja.
 

Lastenohjelmat

MTV Juniori

MTV Juniori on Suomen ainoa kotimainen lasten tv-kanava. Se tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille lapsille: vauhdikkaita animaatiohittejä, kotimaisia lastenohjelmia ja laadukkaita lastenelokuvia. Lähes koko ohjelmisto on puhuttu suomeksi. Kanavalla menossa mukana ihastuttavat kanavajuontajat! Lähetysaika 06-20.
 

Urheilukanavat

MTV Max

MTV Max tarjoaa urheilua ja viihdettä miehiseen makuun. Pääosassa ovat Formula 1, yleisurheilun Timanttiliiga ja ravit. Kanavalta näet myös autoiluohjelmia, komedia- ja draamasarjoja, metsästys- ja kalastussarjoja sekä rouheita realitysarjoja.
 
Huom. Sonera Viihteessä näkyy vain kanavan HD-versio kanavapaikalla 232. Kaapeli-TV:ssä näkyvät sekä MTV Max- että MTV Max HD -kanavat.
 

MTV Max HD

MTV Max HD on MTV Max -kanavan HD-versio.
 

MTV Sport 1

MTV Sport -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden mm. jääkiekon, yleisurheilun, tenniksen ja golfin muodossa.

Huom. Sonera Viihteessä näkyy vain kanavan HD-versio kanavapaikalla 256. Kaapeli-TV:ssä näkyvät sekä MTV Sport 1- että MTV Sport 1 HD -kanavat.
 

MTV Sport 1 HD

MTV Sport 1 HD on MTV Sport 1 -kanavan HD-versio.
 

MTV Sport 2

MTV Sport -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden mm. jääkiekon, yleisurheilun, tenniksen ja golfin muodossa.

Huom. Sonera Viihteessä näkyy vain kanavan HD-versio kanavapaikalla 258. Kaapeli-TV:ssä näkyvät sekä MTV Sport 2 että MTV Sport 2 HD -kanavat.
 

MTV Sport 2 HD

MTV Sport 2 HD on MTV Sport 2 -kanavan HD-versio.
 

F1 Varikko (vain Sonera Viihteen mobiilipalvelussa)

Suora yhteys varikolle sisältäen mm. F1 tallien radioliikenteen. Lähetystä vain aika-ajojen ja GP-osakilpailujen aikana.
 

F1 On Board (vain Sonera Viihteen mobiilipalvelussa)

Suora kuvayhteys F1-ohjaamosta. Katsoja pääsee seuraamaan F1-osakilpailua mm. Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen näkökulmasta. Lähetystä vain aika-ajojen ja GP-osakilpailujen aikana.
 

F1 Sijainti (vain Sonera Viihteen mobiilipalvelussa)

Reaaliaikainen näkymä kuljettajien sijainnista radalla. Lähetystä vain aika-ajojen ja GP-osakilpailujen aikana.
 

C More Golf HD

C More Golf on kanava huippugolfin ystäville. Ohjelmistossa mm. maailman arvostetuin ja kovatasoisin pääosin USA:ssa pelattava ammattilaiskiertue PGA Tour, jossa pelaavat maailman parhaat golffarit. Mukana myös legendojen kiertue Champions Tour ja nousevien tähtien kiertue Web.com Tour sekä golfin huippuhetkiä ja makasiiniohjelmia. 

Kaapeliverkossa kanava vaatii näkyäkseen Cable HD Ready -laitteet ja kaapelikortin linkityksen. Linkityspyynnön voit tehdä täällä.
 

Ohjelmakirjasto C More

C More

C More -videokirjastopalvelun avulla voit katsoa satoja elokuvia sekä useiden tv-sarjojen kokonaisia tuotantokausia silloin, kun sinulle parhaiten sopii - mukavasti ja laadukkaasti tv:stä. Ohjelmakirjasto on maksuton MTV Totalin ja C More Filmin tilaajille.
 
Joitakin kanavapaketin ohjelmia ei ole luokiteltu Suomen kuvaohjelmalain mukaisesti. Ohjelmissa voi olla lapsen kehitykselle haitallista aineistoa.
 
 

Miksi Soneralta?

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.