Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Vapaus valita

Haluatko elää elämää, jossa sinä päätät, mihin aikasi käytät? Me Soneralla teemme töitä, jotta sinä voit elää enemmän.

Sujuvampaa arkea!

Tuomme palvelut luoksesi, turvaamme tietosi ja pidämme huolta terveydestäsi.
Annamme sinulle enemmän aikaa. Tutustu palveluihin ja lähde mukaan matkalle tulevaisuuteen!

NBI

Digitaalinen identiteetti

Maailma, jossa sinun pitää muistaa kymmeniä salasanoja, on pian historiaa. Voit jo nyt tunnistautua ja allekirjoittaa sopimukset kännykälläsi. Mobiilivarmenne eli sähköinen henkkari on turvallinen ja helpoin tapa todistaa henkilöllisyytesi netissä.

Kun digitaalisten palveluiden käyttö on entistä helpompaa ja turvallisempaa, sinulle jää aikaa palveluista nauttimiseen. Teemme paljon työtä asiakkaidemme kanssa, jotta muutaman vuoden kuluttua selviät enää parilla salasanalla.

Terveys

Jättäisitkö mieluusti väliin sairaana lääkärille raahautumisen ja vastaanottohuoneessa odottamisen? Mitä jos voisit diagnosoida useat sairaudet itse yhtä helposti kuin mitata kuumeen?

Sairauksien ennaltaehkäisyn merkitys terveydenhuollossa kasvaa. Tutkimme ja kehitämme eri tutkimusryhmien kanssa uusia tapoja ymmärtää sairauksia ja niiden taustasyitä. Luomme palveluita suomalaiselle sosiaali- ja terveydenhuollolle, jotta yhä useampi meistä saisi elää terveempänä.

Asioiden internet

Tulet töistä väsyneenä kotiin ja on ruoanlaiton aika, mutta jääkaapista puuttuvat juuri ne tärkeimmät ainekset. Tulevaisuudessa jääkaappisi lähettää ostoslistan suoraan verkkokauppaan.

Asioiden internet tarkoittaa juuri tätä: laitteet kommunikoivat keskenään automaattisesti. Kehitämme yrityksille palveluita, jotta ne voivat luoda uusia ja oivaltavia ratkaisuja. Kun vähennämme arjen tylsiä rutiineja, sinulle jää enemmän aikaa elämän iloihin.

Talous

Oletko sinä yksi niistä työntekijöistä tai yrittäjistä, jotka käyvät kuukausittain läpi paperista kuittirumbaa? Meneekö rutiiniasioiden hoitamiseen liikaa aikaa? Me haluamme, että kaikilla on enemmän aikaa keskittyä oleelliseen: ajatteluun ja tekemiseen.

Uskomme, että Suomi saadaan nousuun sähköistämällä taloushallinto. Tarjoamme siihen kokonaisvaltaisen palvelun, ja kauttamme pyöriikin jo monen yrityksen kirjanpito. Lähetämme vuosittain kymmeniä miljoonia laskuja. Sinunkin verkkopankkiisi putoaa yhä useammin Soneran välittämä lasku.

Haluatko olla edelläkävijä?

Lunasta pääsylippusi tulevaisuuteen!

 

Olemme suuren murroksen kynnyksellä.