Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Ota mobiilivarmenne käyttöön ja voita uusi iPhone 7

Kuinka monta eri salasanaa sinulla on? Mitäpä jos korvaisit ne kaikki yhdellä nelinumeroisella tunnusluvulla?

Sonera Mobiilivarmenne on maksuton, turvallinen ja helppokäyttöinen sähköinen henkilöllisyystodistus, jolla pääset kirjautumaan jo yli tuhanteen palveluun. Voit asioida sähköisesti esimerkiksi lähes kaikissa julkisissa palveluissa, pankki-, rahoitus- ja vakuutuspalveluissa sekä terveydenhuollossa.

Kun otat mobiilivarmenteen maksutta käyttöösi nyt, osallistut automaattisesti arvontaan, jossa kolme onnekasta kuukaudessa voittaa itselleen uuden iPhone 7 -puhelimen.

Ota mobiilivarmenne käyttöön
 

Lokakuussa iPhone 7 -älypuhelimen voittivat:

Outi Haapasalo, Lappeenranta
Arvi Leppänen, Hyvinkää
Jari Sepänkumpu, Vantaa

Onnea voittajille!

Kilpailun säännöt ja rekisteriote:

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Sonera yhdessä tytäryhtiönsä Tele Finlandin kanssa (TeliaSonera Finland Oyj, Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt pois lukien Soneran tai Tele Finlandin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Vilpistä tai huijausyrityksestä osallistuja menettää osallistumiskelpoisuutensa, ja Soneralla on oikeus jättää vilppiin tai huijaukseen syyllistynyt pois arvonnasta ilman erillistä ilmoitusta tai varoitusta.

Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan loka-, marras- ja joulukuussa kolme (3) kappaletta iPhone 7
-älypuhelimia (yhden puhelimen arvo on 779 €). Palkintojen yhteisarvo on 7 011 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä ole lupa myydä eteenpäin. 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan rekisteröimällä käyttöön Sonera Mobiilivarmenne joko verkkosivuilla sonera.fi/mobiilivarmenne tai käymällä Sonera Kaupassa 1.10.–31.12.2016 välisenä aikana. Osallistumisajan jälkeisiä osallistumisia ei hyväksytä.

Voitosta ilmoittaminen ja palkintojen luovutus

Sonera ottaa voittajiin yhteyttä arvonnan suorittamisen jälkeen. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Sonera ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai numero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen.

Palkinnot lähetetään voittajille 2 viikon kuluessa arvonnan toteuttamisesta.

Soneralla on oikeus julkaista voittajien nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Arvonnat järjestetään seuraavasti:
Lokakuun voittajat arvotaan 4.11.2016
Marraskuun voittajat arvotaan 2.12.2016
Joulukuun voittajat arvotaan 4.1.2017

Verot

Sonera sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Rekisteriseloste

TeliaSoneran henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.sonera.fi/tietosuoja.
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

TeliaSonera Finland Oyj
Helsingissä 1.11.2016