Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Sonera X:n maailmassa tapahtuu

Juuri nyt

sonera x tyollistyminen

Miten työllistyä some-aikana

Kukaan ei ole täydellinen työnhakija ja jokainen voi parantaa esitystään – keräsimme yhteen parhaat vinkit.

Opiskelemaan tai töihin ulkomaille – näin toteutat unelmasi

Haluaisitko ulkomaille työharjoitteluun tai opiskelemaan? Kokosimme yhteen parhaat vinkit niin lukio- kuin korkeakouluopiskelijoille.


10 vinkkiä tehokkaaseen oppimiseen

Mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä, jos haluaa saada opiskelusta kaiken irti? Sonera X kysyi vinkkejä Åbo Akademin kauppakorkeakoulun professori Monica Nyholmilta ja Turun yliopiston ylioppilaskunnan varapuheenjohtajalta Miika Tiaiselta.

Sonera X Blockfesteilla

Pohjoismaiden suurimmilla hiphop-festareilla Tampereen Blockeilla nähtiin tänä vuonna upea tähtikavalkadi - kansainvälisiä isoja nimiä, kuten Nas, G-Eazy ja Big Sean sekä suomiräpin suuret suosikit. Sonera X:llä oli meininkien keskellä oma piste, jossa mm. Arttu Lindemania pääsi moikkailemaan meet&greetin merkeissä.

Suomen suurinta biisiä Flow’ssa

Yleisöennätyksen sateisestakin kesäsäästä huolimatta tehnyt Flow Festival loisti tyylikkyydellään myös tänä vuonna. Sonera oli festarimeiningeissä mukana ja tarjoili festarikansalle lisävirtaa puhelimiin sekä loungen, jossa DJ Mollbergin settiä pääsi kuuntelemaan mukavasti ilmasohville.

Aina aurinkoinen Ruisrock

Ruisrockissa paistaa aina aurinko. Tänäkin vuonna todistettiin myytti todeksi, mikä sai iloisen festarikansan runsain joukoin liikkeelle. Sonera pystytti ständinsä Ruisrockin parhaimmalle paikalle eli Niittylavan eteen, ja Sonera-loungen screenille streamattiin päälavan keikat suorana. Tarjoilimme siis eturivin elämyksen ilman tunkua ja ryysistä. Lisäksi pisteellä rikottiin epävirallinen siirtotatskaennätys. Kuinka monta #koskamävoin -siirtotatuointia voi yksi ihminen ottaa? Todistettavasti ainakin 17.

Lisää videoita tulossa pian

Pysy linjoilla, lisää materiaalia tulossa pian!

Hämeenkadun Appro

Yo! Hämeen kadun Appro rokkas tänä vuonna kovempaa kuin koskaan ja Sonera X oli tietenkin bileissä mukana. Katso fiilikset videolta! #hämeenkadunappro #hämeenkadunappro2016 #sonerax #xänä

Blokess

Sonera Viihde ♥ Tubettajat

No nyt! Maan kovimpien tubettajien uudet sarjat Sonera Viihteessä yksinoikeudella – ja veloituksetta! Jos olet jo Viihteen tilaaja, suuntaa ohjelmakirjastoon, paina play ja nauti. Jos et ole, aktivoi maksuton Sonera Viihteen mobiilipalvelu ja hyppää kyytiin!

Tutustu kattaukseen