Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Lapsen eka oma puhelin – oikean liittymän ja laitteen valinta

Uusi puhelin kannattaa hankkia kahden-kolmen vuoden tähtäimellä, koska kasvavan lapsen tarpeetkin kasvavat. Sopivan vaihtoehdon löydät Sonera Kaupan puhelinvalikoimasta.

Lapsen ensiliittymäksi sopii Sonera Simppeli, joka on yksinkertainen perusliittymä kevyeen yhteydenpitoon. Simppeli-liittymän voit täydentää hyödyllisillä lisäpalveluilla, joista tarkemmin täällä. Tutustu Simppeliin.

Easy Prepaid-liittymä voi olla myös hyvä vaihtoehto alkuun, jolloin kulut saadaan varmasti pidettyä kurissa. Prepaid-liittymälle saat helposti ladattua lisää puheaikaa tai voit valita liittymälle edullisen yhdistelmäpaketin. Tutustu Easy Prepaid -liittymiin. Huomioithan, että Prepaid-liittymälle ei ole mahdollista saada lapsen ensiliittymälle hyödyllisiä liittymäpalveluita eikä se toimi ulkomailla.

Miksi lapsen liittymällä tarvitsee olla nettiyhteys? Nettiyhteydestä on tullut puhelinliittymien perusominaisuus ja myös lapsen liittymällä on hyvä olla nettiyhteys, joka mahdollistaa puhelimen päivitykset ja älypuhelin nettiyhteydellä on mahdollista paikantaa hätätilanteessa.

Puhelimen suojakotelo ja -kalvo auttaa pitämään puhelimen ehjänä. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten tutustu Sonera Kaupan valikoimaan. Valitse valikosta “Kategorian mukaan”.

Artikkelin kirjoittaja Noora Kivilahti on ekaluokkalaisen äiti, joka työskentelee Soneran asiakaspalvelun sometiimissä.

Lapsikin surffaa huolettomasti

Turvapaketin lapsiturvalla voit määritellä lapsen nettiajat ja -määrät sekä tarvittaessa estää valitut ohjelmistot ja sivustot.

Lue lisää