Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Laajakaista pientaloon

Voit saada sekä oman pihan että huippuluokan nopeat yhteydet tavallisen laajakaistan hinnalla. Sonera Kotikuidulla liität omakotitalon, paritalon tai pienen rivitalon valokuituverkkoomme. Moninkertaistat nettiyhteksien nopeuden sekä laadun ja saat samalla pientaloon myös kaapeli-TV:n.

Sonera Kotikuitu sisältää tämän

Kytkentämaksu sisältää valokuidun ja päätelaitteiden kytkennän ja asentamisen taloosi. Hinta ei sisällä Kodin Netti -nettiliittymää, joka tulee tilata erikseen. Nettiliittymästä maksat normaalin kuukausimaksun.

Voit hankkia myös Sonera Kaapeli-TV:n perusliittymän, jos se on saatavilla asuinalueellasi. Kaapeli-TV:stä maksat voimassa olevan hinnaston mukaisen vuosimaksun.

Miksi valita valokuitu pientaloon?

Valokuitu takaa nopeat yhteydet kotiisi pitkälle tulevaisuuteen. Tekniikka kehittyy ja eri palvelujen nopeusvaatimukset kasvavat koko ajan, eikä perinteinen kuparikaapeli enää riitä.

Valokuitukaapelin tiedonsiirtokyky on valtava kuparikaapeliin verrattuna. Korvaamme vanhoja kuparikaapeleita koko ajan valokuidulla, joten todennäköisesti se tulee jo lähelle sinunkin kotiasi.

Kotikuidun hinnat omakotitaloihin

Liittymismaksu + asennusmaksu 1090 €. Kustannuksista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Verottaja käsittelee tapauskohtaisesti asennustyön osuuden (470 €).

Kotikuidun hinnat muihin taloihin

Paritalon molempiin asuntoihin tulee tilata oma Sonera Kotikuitu. Jos valokuidun rakentaminen alueelle vaatii erillistoimenpiteitä, voidaan lisäksi periä rakentamisselvitykseen perustuva lisämaksu. Rivi- ja kerrostaloille hinnoittelu tehdään aina tapauskohtaisesti.

Tietoliikenneopas pientalorakentajalle

Kokosimme kaiken tarvittavan yksiin kansiin (pdf)

Apua ostamiseen

0800 133 133

Maksuton myyntipalvelu
ma–pe 8–20
la 9–16.30

Chat 24/7

Palvelemme sinua kellon ympäri.
Kirjaudu Omille Sivuille

Osta myymälästä

Edustatko taloyhtiötä tai suurempaa uudiskohdetta?