Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Huawei P8 Lite hurmaa vaikkei hinta päätä huimaakaan

Luuri tuntuu käteen sopivalta viisituumaisesta HD-näytöstä huolimatta. Näytössä on todella ohuet sivureunat ja puhelimessa hieman uurteinen metallikuori, jota tekee mieli sormeilla. Pakkauksessa mukana tulevien kuulokkeiden ja laturin tylsä valkoinen muovi tuntuu ristiriitaiselta puhelimen tyyliin verrattuna, mutta harva puhelinvalmistaja yllättää positiivisesti näissä asioissa.

Vain 7,7 mm paksun puhelimen parhaiksi ominaisuuksiksi nostetaan sen käytettävyys ja kuvausominaisuudet. Luurista löytyy 13 megapikselin pääkamera automaattitarkennuksella ja Full-HD-videokuvauksella. Etukamerastakin löytyy megapikseleitä viisi ja mahdollisuus HD-videokuvaukseen. Käyttöjärjestelmänä Huawei P8 Litessa on Android 5.0 Lollipop. Puhelimesta löytyy myös dual sim -paikat kahdelle sim-kortille.

Tallennustilaa puhelimessa on 16 Gt, mikä on tuplattavissa microSD-muistikortilla. Puhelimella todella paljon Full-HD-videoita kuvaavan on tyhjennettävä otoksiaan tasaisin väliajoin puhelimen muistista, mistä on annettava pieni miinus. Peruskäytössä kuitenkin näillä gigoilla pärjää mainiosti.  

Näyttö tottelee kosketusta kauniisti ja kuvausominaisuudet vastaavat luvattua. Kamerasta löytyy myös kauneusefektit, joilla selfiet saa siloteltua lähes japanilaisiksi, kiitos ominaisuuden, jolla voit suurentaa silmiäsi. Puhelimen perusominaisuudet ja käyttöjärjestelmä toimivat moitteettomasti ja käyttö on intuitiivista – jäiväthän ohjeet tietenkin lukematta.

Huawei P8 Liten plussat ja miinukset

+ Tyylikkäämpi kuin hinta antaa arvata

+ Erinomaiset kuvausominaisuudet

+ Helppo käyttää myös yhdellä kädellä, hyvä balanssi

– Puhelimen tallennustilaa ei pysty lisäämään yli 32 Gt:n

– Mukana tulleita kuulokkeita ei voi kehua muotoilusta

Huawei P8 Lite >>