Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Tehot irti Avoimesta Kuidusta!

Onneksi olkoon erinomaisesta valinnasta! Uusi kuituliittymäsi mahdollistaa kotiisi uuden sukupolven netti- ja viihdepalvelut. Tutustu myös keskittämisetuihimme – kun tilaat Kodin Netin meiltä, saat etuja myös liikkuvaan nettiin ja lisäpalveluihin. Hinnat ovat voimassa vain Avoin Kuitu -verkoissa, joiden rakentajana ja toteuttajana on Sonera.

Kodin Netti S

kodin-netti-s

Perusliittymä, jolla luet vaivatta sähköpostin sekä hoidat verkkopankkiasiat, sosiaalisen median käytön ja päivän uutisten selailun.

29,90 €/kk

Kodin Netti M

kodin-netti-m

Nettiliittymä sinulle, joka tallennat ja jaat tiedostoja sekä lisäksi arvostat laadukasta videokuvaa ja ääntä.
 

34,90 €/kk

Kodin Netti L

kodin-netti-l

Luotettava netti käytettäväksi useammalla laitteella. Nauti korkealaatuisesta HD-videokuvasta ja pelaa ilman, että netti pätkii.

39,90 €/kk

Kodin Netti XL

kodin-netti-xl

Paras, laadukkain ja nopein nettiyhteytemme. Katso mitä vain niin monella laitteella kuin haluat, nopeus riittää vaikka koko suvulle!

69,90 €/kk

Katso yhteydet kotiisi

Jos sinulla on jo Avoin Kuitu -päätelaite, voit tarkistaa kotiisi saatavilla olevat Kodin Netti -vaihtoehdot kirjoittamalla osoitteesi alla olevaan hakuun.

Jos sinulla ei vielä ole Avoin Kuitu -päätelaitetta, tai jos sinulla on jotain kysyttävää Avoimeen Kuituun liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0200 27007 (mpm/pvm. Auki arkisin kello 9–15).

 

Keskittämisetumme Kodin Netin tilaajalle!

 

Sonera Viihde

Sonera Viihteen avulla lempiohjelmasi tulevat kotiisi kuitua pitkin – et siis tarvitse enää antennia! Ohjelmia ja elokuvia katsot juuri silloin, kun sinulle sopii – vain 10 €/kk. Sonera Viihde näkyy television lisäksi myös tabletissa, läppärissä ja tietokoneella. Nyt uusille asiakkaille ensimmäinen leffavuokraus veloituksetta!

Lue lisää
 
 

Liikkuva netti

Liikkuvan Netin saat Soneran asiakkaana keskittämisetuna
alk. 8,90 €/kk. Huippunopean mobiililaajakaistayhteyden saat otettua mukaan myös mökille ja matkoille. Pohjolassa ja Baltiassa käytät Liikkuvaa Nettiä vapaasti kuin kotonasi samalla kuukausimaksulla! Isot paketit sisältävät lisäksi 600 Mt reissudataa muualla Euroopassa.

Lue lisää

Spotify Premium

Kuuntele suosikkimusiikkiasi rajattomasti ilman mainoksia!

Lue lisää
 
 

Turvapaketti

Surffaa, shoppaile ja lataa sisältöjä – huolettomasti. Sonera Turvapaketilla suojaat kätevästi myös kännykät ja tabletit ja saat lisäturvaa verkkoshoppailuun.

Lue lisää