Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Puhelin Tallinnassa

Käytä puhelinta huolettomasti ja ilman lisäkuluja myös etelänaapurissa.

Puhelimen käyttö Virossa aina 0 €

Sonera Sopiva -asiakkaana voit käyttää puhelinta ilman lisäkuluja Virossa. Netissä surffaaminen, puhelut ja viestit sisältyvät automaattisesti Sopiva-liittymäsi kuukausimaksuun, joten voit käyttää puhelintasi aivan kuin olisit kotonasi. Älä siis juokse wifin vaan kokemusten perässä! Ota huoletta kaikki irti  niin matkastasi kuin puhelimestasi myös Suomenlahden toisella puolen.

Jos et ole vielä Sopiva-asiakas, tutustu liittymävalikoimaamme verkkokaupasta tai tarkista säästölaskurista paljonko säästät kun reissudata on maksutta käytössäsi.

Liittymäkauppaan

 

Tarkista, onko liittymäsi Sopiva

Lähetä ilmainen tekstiviesti MATKALLA numeroon 18100 ja tarkista, puhutko ja käytätkö nettiä samalla hinnalla niin kotimaassa kuin muualla pohjolassa sekä Baltiassa.

Näillä asetuksilla puhelimesi toimii ongelmitta Tallinnan-matkalla

Soneran Sopiva -asiakkaana voit jatkaa puhelimesi käyttöä heti satamaan saavuttuasi aivan kuten Suomessakin ilman ylimääräisiä kuluja. Tarkista alla olevien ohjeiden avulla, että laitteessasi ei ole ulkomaankäytön estoja päälle. Löydät kaikista laitteista mobiiliasetukset kohdasta "Asetukset".

  1. Tarkista, että uusi EU-internet ei ole päällä.

  2. Laita mobiilidata päälle.

  3. Laita dataroaming päälle.

Valitse mobiiliverkot

Kytke mobiilidata päälle

Kytke dataverkkovierailu päälle.

Valitse mobiiliverkot

Dataverkkovierailuasetuksissa valitse Verkkovierailut sallittu

Mitä kaikkea Virossa voikaan tehdä?

Tutustu artikkelisarjaan vloggareidemme tutkimusmatkasta etelänaapuriin!

Tutkimusmatkalla Virossa

Mitä kaikkea reissussa voikaan tehdä, kun jättää kännykän roamingin päälle? Innokkaat matkaajat Hanna ja Verna kävivät ottamassa siitä selvää Suomenlahden toisella puolella!

Lue artikkeli

Urbaania löytöretkeilyä

Vain tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta avautuu aivan toisenlainen maailma: hylättyjä kaivoksia, vanhoja vankiloita ja aavekaupunkeja. Lue Hannan ja Vernan tärpit extremeretkeilyyn Virossa!

Lue artikkeli

Terveisiä historiasta!

Neuvosto-Viro on mennyttä aikaa, mutta aikakauden omalaatuinen henki leijuu yhä vahvasti hiukan erikoisempien lomakohteiden yllä. Lue matkaajiemme kokemukset vaikuttavimmista menneen maailman muistomerkeistä Virossa!

Lue artikkeli

Yövy Airbnb:ssä keskellä luonnonpuistoa

Viro on lähellä ja Virossa luonto on aina lähellä. Lue Hannan ja Vernan kokemuksista mm. kansallispuiston kupeessa sijaitsevasta ekokylästä ja muista etelänaapurimme lähiluontokohteista!

Lue artikkeli

Herkuttelijan Tallinna

Tallinnassa riitää koettavaa kaikille asteille, myös makuaistille. Lue, mitä kaupungista löytyi kun matkaajamme lähtivät tutkimaan sitä kulinaristin silmin ja makunystyröin!

Lue artikkeli

Katugallup kertoo Tallinnan ykkösravintolat

Kukapa osaisi antaa paremmat tärpit kaupungin parasta ruokaravintolaa etsivälle matkailijalle kuin paikallinen asukas. Hanna ja Verna tekivät gallupin tallinnalaisille, ja asiantuntijoiden vahvimmat suositukset löydät artikkelista!

Lue artikkeli

Parhaat vinkit ja ohjeet puhelimen käyttöön Virossa

Puhelin on tärkein matkakumppanisi myös Virossa

Kun voit käyttää puhelimesi nettiyhteyttä vapaasti myös lahden toisella puolen, lukuisat mobiilisovellukset auttavat sinua ottamaan matkastasi irti vielä enemmän. Lue aktiivireissaajan vinkit, mitkä sovellukset ainakin tulisi löytyä jokaisen Tallinnan-matkaajan puhelimesta!

Lue artikkeli

Näillä ohjeilla saat loma-asetukset päälle puhelimeesi

Tarkista ohjeistamme, miten kytket netin vapaan käytön päälle puhelimestasi ja nautit sen rajattomasta käytöstä vaikka Tallinnan matkallasi!

Lue ohjeet

"Miten voi pitää nettiä auki puhelimessa koko reissun ajan?"- asiantuntijamme kertoo!

Soneran matkatiimin asiantuntija Petri seilaa Suomenlahdella lähes viikoittain ja matkustaa ahkerasti myös ympäri Eurooppaa. Katso, miten sinäkin voit käyttää luuriasi yötä päivää seuraavalla matkallasi.

 

Kysy ja keskustele!

Sonera Klaanissa voit kysellä muiden käyttäjien vinkkejä ulkomaan käytöstä ja osallistua itsekin keskusteluun

Klaani-foorumi

Maailma ei lopu Euroopan reunalle

Tutustu ulkomaanpuhelu- ja netin käytön hintoihimme muualla maailmassa.