Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kartatko all inclusive-kohteita?

Näitä sovelluksia et tiennyt tarvitsevasi!

1. Waze


Lähdössä roadtripille? Waze on maailman suurin yhteisöllinen liikenne- ja navigointisovellus. Sen avulla säästät aikaa, bensarahaa ja tiedät mihin liikennesumaan ei ainakaan kannata ajaa. Waze-yhteisö raportoi reaaliajassa palveluun liikenneonnettomuudet ja jopa ratsiat.

2. Splitwise

Kuka maksoi taksin ja kuka kuittasi yhteisen viinipullon. Splitwise pitää lukua ja tekee laskutoimitukset kaikista yhteisistä hankinnoista. Sovellus myös muistuttaa niitä, jotka ”unohtavat” kuitata velkansa matkakassaan.

3. Flush  


Kääks. Nyt tuli hätä, mutta nou hätä. Flush etsii lähimmän vessan yli 190 000 sovelluksesta löytyvien joukosta. Määrä kasvaa koko ajan.

4. MyFitnessPal


Kaloreiden laskemiseen tarkoitettu sovellus, mutta käytännöllinen myös budjettireissussa, kun päivän ateriat löytyvät supermarkettien valmisruokavalikoimasta. Voit skannata elintarvikkeen viivakoodin ja tiedät tarkalleen kuluttamasi ravintoarvot.

5. Mobiilipostikortti


Kuvaviestit ovat so last season. Mobiilipostikortilla voit lähettää aidon ja hypisteltävän kortin kotiväelle. Nappaa kuva nassustasi tai henkeäsalpaavasta maisemasta, niin Itella laittaa kortin jakeluun heti seuraavana arkipäivänä.

 

p.s. Tarkista tästä ohjeesta puhelimesi roaming-asetukset kuntoon, jotta voit huoletta käyttää näitäkin applikaatioita.

Listan kokosi Petri Lindqvist Soneran matkatiimistä.

Tiesithän, että Soneran asiakkaana puhelimen ja netin käyttö Euroopassa on erityisen edullista? Katso laskurista, kuinka paljon säästät Sopiva-liittymän omistajana matkakohteessasi!

Säästölaskuriin             Liittymäkauppaan