Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Laitteet ja liittymät matkailijalle

Lähellä tai kaukana reissatessa, toimiva puhelin toimivalla liittymällä on aina yksi tärkeimmistä matkakumppaneista. Asiantuntijamme ovat koonneet tälle sivulle parhaat laitteet ja liittymät erityisesti matkailijan näkökulmasta, reissun päällä hyödyllisimpiä lisälaitteita unohtamatta.

Liittymät

Sopiva L- ja XL -liittymät

Suosituimpiin puhelinliittymiimme sisältyy 600 Mt reissudataa kuukaudessa Euroopassa ja lisäksi pohjolassa sekä Baltiassa surffaat lisämaksutta kuten kotonakin. Jos pakettiin kuuluvan netinkäytön raja täyttyy, voit tilata lisäpaketin helposti tekstiviestillä missä tahansa hintaan 2,99 €/päivä (sis. 100 Mt).

Ei yllätyslaskuja.

Tutustu Sopiva-liittymiin

Liikkuva Netti L, XL ja Etu Plus

Kun tarvitset matkoillasi puhelimen nettiä leveämpää kaistaa, saat senkin mukaasi pohjolaan ja Baltiaan ilman lisäkuluja. Samoin kuin Sopiva-puhelinliittymissä, myös Liikkuvaan Nettiin kuuluu 600 Mt reissudataa muualla Euroopassa ja kuukausirajan täyttyessä lataat 100 Mt:n päiväpaketin käyttöösi aina vain muutamalla eurolla.

Ei lisäkuluja.

Tutustu Liikkuva Netti -liittymiin

Puhelimet ja tabletit

 

 

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 on tosireissaajan valinta. Pöly- ja vesitiivis puhelin suurikapasiteettisella akulla ei jätä pulaan edes kauempana asutuksesta. Mikäli sähköä ei ole saatavilla, voit laittaa puhelimeen päälle erittäin alhaisen virrankulutuksen tilan, jolloin sen perusominaisuudet pelaavat moitteetta kuluttamatta akkua mihinkään turhaan. Vaihetarkennuksella varustettu huippukamera taas takaa onnistuneet otokset myös hämärämmissä kuvausolosuhteissa.

Tutustu ja tilaa

 

 

Apple Watch Sport 38 mm-älykello

Kun vanhemman liiton turisti pysähtelee tämän tuosta navigoimaan sijaintiaan perinteiseltä kartalta, tyylikkäällä reissaajalla sama kartta kulkee kätevästi ranteessa. Apple Watch-älykellossa matkalla tarvitsemasi perustoiminnot on puristettu paitsi näppärästi, myös taatun tyylikkäästi käden ympärille: karttapalveluiden käytön lisäksi kuuntelet laitteella musiikkia ja vauhdikkaamman tyyppisellä lomalla kello toimii myös vaikka aktiivisuusrannekkeena.

Tutustu ja tilaa

Lisätarvikkeet

Belkin-autolaturi

Matkalla riittää laitteita ladattavaksi ja etenkin omatoimisella roadtripilla voi virran löytäminen osoittautua usein melko haastavaksi. Belkininin autolaturissa on kaksi USB-porttia, joten voit näppärästi ladata yhdellä laturilla kahta laitetta. Kun laturi kulkee aina mukana, ei virta pääse loppumaan myöskään varalaitteen varalaitteesta kriittisellä hetkellä.

Tutustu ja tilaa

AKG NC60 -kuulokkeet

Blokkaa turha meteli vastamelukuulokkeilla ja nauti. Maailman ääriinkin lentäessä kuulokkeiden 40 h akunkesto takaa sen, että lempimusiikkisi soi läpi pitkänkin matkan. Vastamelukuulokkeissa äänenlaatu on hiottu huippuunsa pienilläkin äänenvoimakkuuksilla ja luurien koko juuri liikkuvalle reissaajalle kompaktiksi.

Tutustu ja tilaa

 

Tech 21- suojakuoret ja -kotelot

Suositun valmistajan suojakuoret- sekä kotelot suojaavat kaikki älylaitteesi iskuilta ja kolhuilta matkoillasi. Kuoret ja kotelot tarjoavat tehokkaimman mahdollisen suojan tärkeälle matkakumppanillesi, mutta ovat silti käyttössä kevyet ja huomaamattomat, puhelimen muotoja sulavasti mukailevat.

Tutustu ja tilaa

CasePower 2200 -varavirtalähde

Eihän sitä koskaan tiedä. Vaikka puhelimen akku olisi tehoiltaan reissaajan tarpeita vastaava, ei matkalle kannata koskaan lähteä ilman varavirtalähdettä. Mikä parasta, tämä pieni ja lähes huomaamaton virtalähde mahtuu vaikka taskuun ja kulkee mukana näppärästi missä vain.

Tutustu ja tilaa