Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kirjauduit ulos Omilta Sivuilta. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Kirjauduit ulos sähköpostista. Jos kirjauduit ulos vahingossa, voit kirjautua takaisin linkistä. Kirjaudu

Liittymän ja laitteen asetukset matkalla

Varmista asetuksista, että Sopiva-liittymäsi toimii mutkattomasti myös matkalla.

1.    Soneran Sopiva-liittymäasiakkaana pohjolassa tai Baltiassa matkatessasi et maksa lisäkuluja normaalin kuukausimaksusi lisäksi. Muualla Euroopassakin surffaat 4G-verkossa 2,99 €/100 Mt -päivähinnalla ja isoimpiin liittymiimme kuuluu lisäksi 600 Mt reissudataa kuukaudessa. Voit siis lähteä huoletta reissuun ilman erityisvalmisteluita.

2.    Tarkista siis, että liittymälläsi ei ole roaming-estoja päällä. Pääset tarkistamaan liittymäsi estot Omilta sivuilta (sonera.fi -etusivun ylävalikon Kirjaudu-välilehdeltä.)

3.    Tarkista myös, että itse laitteessasi ei ole roaming-estoja. Soneran Klaani -blogista löydät ohjeita eri puhelinmallien asetusten tarkistamiseen.

4.    Jos matkustat kauemmaksi, sinun kannattaa asettaa Omilta sivuilta sinulle sopiva ulkomaan tiedonsiirron käyttökatto. Oletusasetus on 62 € laskutuskaudessa, jonka täytyttyä ilmoitamme siitä sinulle tekstiviestillä.

5.    Lataamalla puhelimeen Minun Sonera -sovelluksen näet matkalla ollessasi helposti ulkomaankäytön saldokertymän ja voit tilata helposti netin lisäpaketteja Euroopassa.

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Näin säästät sekä akkua että rahaa matkalla.
Sonera Klaani: Matkapuhelimen yleisimmät ongelmatilanteet reissussa

 

Listan kokosi Soneran roaming-asiantuntija Matti Kärkkäinen.

Tiesithän, että Soneran asiakkaana puhelimen ja netin käyttö Euroopassa on erityisen edullista? Katso laskurista, kuinka paljon säästät Sopiva-liittymän omistajana matkakohteessasi!

Säästölaskuriin             Liittymäkauppaan