Sonera Toimisto – kaikki toimiston työvälineet

Sonera Toimisto sisältää kaikki sähköiset työkalut, joita tarvitset toimistotyössä. Hanki juuri oikeat palvelut kaikkiin yrityksesi viestintätarpeisiin.

Sonera Toimistossa saat sähköpostin, kalenterin, läsnäolotiedot sekä työkalut tiedonhallintaan ja -varastointiin. Lisäksi saat Sonera Toimistossa välineet projektinhallintaan, viestintään ja ryhmätyöhön. Lisäksi siihen kuuluvat läsnäolotiedot ja pikaviestintä. Sonera Toimisto koostuu Yrityssähköpostista, Työtilasta ja Toimistoviestinnästä – valitse ne tarpeidesi mukaan ne joko yhdessä erikseen.
 
520€/kk

Sonera Yrityssähköposti – tehosta tiedonkulkua

Monipuolisella sähköposti-, kalenteri- ja yhteystietopalvelulla yhteydenpito on vaivatonta. Yrityssähköpostilla paitsi lähetät ja vastaanotat sähköposteja, myös hallitset ajankäyttöäsi ja työtehtäviäsi.

Sonera Yrityssähköposti perustuu luotettavaan Microsoft Exchange 2013 -järjestelmään.

Tutustu Sonera Yrityssähköpostiin

Siirry tilaamaan
Alk. 5000€/kk

Sonera Työtila – nykyaikaista yrityksesi toimintoja

Sonera Työtilalla toteutat helposti niin intra- kuin extranetinkin. Se on verraton apu myös yrityksesi dokumenttien hallinnassa, versioinnissa ja jakelussa. Voit huoletta ottaa käyttöön uusia liiketoimintaratkaisuja yrityksen muuttuessa ja kasvaessa, koska palvelun muokkaaminen samassa tahdissa onnistuu helposti.

Tutustu Sonera Työtilaan

Siirry tilaamaan

Sonera Toimistoviestintä – muuttuvan toimiston haasteisiin

Sonera Toimistoviestinnällä uudet työtavat, monipaikkainen työskentely ja nopea tiedonkulku onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta. Reaaliaikaiset läsnäolotiedot tehostavat kommunikointia ja pikaviestintä tarjoaa yrityksesi työntekijöille uuden, kätevän viestintäkanavan. Myös neuvottelut ja tiimityö tehostuvat: kokouksiin ei tarvitse matkustaa, kun niihin osallistua omalta tietokoneelta. Sonera Toimistoviestintä -palvelu perustuu Microsoft Lync 2013 -versioon.

Tutustu Sonera Toimistoviestintään
 
 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse yrityksesi koko alla olevista vaihtoehdoista