Palomuuri suojaa yrityksesi verkkoa

Palomuuri suojaa yrityksesi tietoverkkoa ei-toivotulta internetliikenteeltä ja ulkoisilta hyökkäyksiltä. Soneran palomuuri sopii kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille, ja räätälöimällä muuri pystytetään juuri yrityksesi tarpeiden mukaan.
  • Valvo ja hallitse yrityksesi tietoverkkojen ja avoimen internetin välistä liikennettä.
  • Nosta yrityksesi tietoturvan tasoa.
  • Kustannustehokas ratkaisu pienelle ja keskisuurelle yritykselle.

Visa Europe on myöntänyt DataNet-, Managed LAN- ja Palomuuri-palveluille PCI DSS v2.0 kansainvälisen tietoturvasertifikaatin.

 
Alk. 5900€/kk

Kuukausimaksuista jopa –45 %

Kun ostat nyt Palomuurin verkkokaupasta, saat palvelun kuukausimaksun jopa 45 % alennuksella. Tartu nyt tarjoukseen – tarjoushinnat ovat voimassa 30.9.2014 saakka.
 
Jos valitset järeämmän laitepohjaisen Palomuurin ja vähintään 3 lisäpalvelua, saat niistä halvimman kaupan päälle. Tarjous koskee seuraavia lisäpalveluja: Tunkeutumisen esto, Virustorjunta, Web sisällönsuodatus, Sovellushallinta, Käyttäjätunnus, Botnet-verkon esto Lisäpalveluita voit tilata asiakaspalvelulomakkeen kautta tai soittamalla Sonera myyntipalveluun 0800 134134 (ma–pe 8–16.30).

Siirry tilaamaan

Hinnat

Hinta määräytyy internetliittymäsi nopeuden sekä valitsemasi palvelutason ja lisäpalvelujen mukaan.
 

Ominaisuudet

Palomuurissa on kaksi eri vaihtoehtoa yrityksesi tarpeiden mukaan:  Palomuuri ja järeämpään käyttöön sopiva Palomuuri, Asiakaskohtainen. Sonera vastaa laitteistojen ja ohjelmistojen valvonnasta ja päivityksestä ympäri vuorokauden reagoiden verkkovikoihin automaattisesti.
 
 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse yrityksesi koko alla olevista vaihtoehdoista