Liikkuva Netti Pro -mobiililaajakaista

Liikkuva Netti Pro -mobiililaajakaistan supernopeat nettipaketit tuovat 4G-netin nettitikkuun, reitittimeen, tablettiin ja läppäriin turvallisesti. Lataat suuret tiedostot valonnopeasti toimistolla tai liikkeellä, eikä etätyö ole netin vauhdista kiinni. Priorisoidun datan lisäpalvelulla parannat 4G-nettiäsi ruuhkatilanteissa ja tietoturvapalveluilla turvaat yhteytesi varmasti ja vaivattomasti.
 

Edut liiketoiminnallesi

Liittymäpaketeista löytyy sopiva ratkaisu niin satunnaiseen ja vähäiseen kuin aktiiviseen ja vaativaan käyttöönkin. Olemme ottaneet huomioon, että Liikkuva Netti Pro:n käyttötarpeesi voi olla myös kausittaista: liikkuessasi ja loma-asunnolla kaikki palvelut ja sovellukset ovat käytettävissäsi Liikkuva Netti Pro:n avulla.
Soneran Aito 4G käyttää LTE-teknologiaa ja toimii saumattomasti myös 3G-verkon kanssa. Soneralla on tutkitusta maailman puhtaimmat verkot: verkossamme on hyvin vähän erilaisia käyttöä haittaavia ohjelmia.
Liikkuvan Netin käyttö on turvallista kotimaan lisäksi myös ulkomailla. Liittymässä on oletusarvoisesti ulkomaan tiedonsiirron käyttökatto, ellet ole poistanut sitä käytöstä. Lisäpalveluna tarjoamme kattavaa Sonera Tietoturva -palvelua.
Valitse liittymäpaketeistamme rajattoman nettikäytön paketti, niin sinun ei tarvitse huolehtia nettipaketin tiedonsiirron rajoista.
Priorisoidun datan avulla saat suhteessa toimivamman nettiyhteyden verrattuna verkon muihin käyttäjiin verkon ruuhkatilanteissa. Nettiyhteytesi on varmempi paikoissa, joissa on paljon verkonkäyttäjiä ja verkot ruuhkautuvat, kuten konferensseissa, messutapahtumissa ja asiakastapaamisissa.

Liikkuva Netti Pro -paketit:

Valitse liittymä

Netin nopeus

Nettipaketti

Hinta
TARJOUS
Pro XL

Supernopeaan netin tehokäyttöön.
300 Mbit/s rajaton käyttö 19,90 €/kk (norm. 23,90 €/kk)
Tilaa
Pro L
Sujuvaan perusnettikäyttöön.
50 Mbit/s rajaton käyttö 15,90 €/kk
Tilaa
Pro M
Satunnaiseen surffailuun.
10 Mbit/s 10 Gt/kk 9,90 €/kk
Tilaa
Pro S
Vähäiseen tabletti- ja läppärikäyttöön.
2 Mbit/s 2 Gt/kk 6,90 €/kk
Tilaa
Pro Nettikortti puheliittymään – lue lisää!
 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Yhteystiedot