Hälytyspalvelut

Alerta-palvelut

Alerta-palveluilla voit yhdistää yhden tai useamman kiinteistön valvonta- ja ohjausjärjestelmät suoraan hätäkeskuksen ja muiden valvomoiden järjestelmiin. Alerta on helppo ratkaisu valvontajärjestelmien hälytys- ja etähallintatarpeista huolehtimiseen. Alerta-palveluiden avulla palo-, murto- ja kiinteistöjärjestelmien hälytystiedot voidaan siirtää nopeasti ja luotettavasti haluttuun kohteeseen. Näin ratkaiset yhden tai useamman kiinteistön valvontajärjestelmän hälytys- ja etähallintatarpeet.

Hallitset palvelua joustavasti selaimella toimivalla Alerta Managerilla: voit esimerkiksi määritellä, ketkä saavat hälytyksestä tiedon kännykkäänsä.

Turvaa toimintaympäristösi ja säästä kustannuksissa.
 

Alerta e-Lite

Alerta e-Lite on vaivaton ja edullinen ratkaisu pienemmille yrityksille. Alerta e-Lite soveltuu yksittäisten kohteiden etähallintaan sekä myös henkilöturvaan.
Tutustu palveluun
 

Alerta Prime Wireless

Vaativiin tarpeisiin sopiva Alerta Prime Wireless on tarkoitettu yksittäisten palo-, kiinteistö- ja murtohälytysten siirtoon. Viranomaishyväksytty.
Tutustu palveluun
 

Alerta Pro

Alerta Pro on tarkoitettu kohteisiin, joissa on useita valvottavia järjestelmiä. Tieto hälytyksestä voidaan ohjata yhteen tai useampaan puhelimeen. Viranomaishyväksytty.
Tutustu palveluun
 

Tehosta kiinteistösi toimintoja

Alerta-tuotteilla voit hallita kiinteistösi toimintoja kokonaisvaltaisesti. Alerta-tuotteilla saat tarkkaa tietoa kiinteistösi toiminnoista ja tehostat yhteistyötä eri kumppaneiden kanssa.
Lue lisää kiinteistönhallinnasta