Nokia Lumia – välineet toimivaan työpäivään aina ulottuvillasi

Nokia Lumia tuo joustavuutta etätyöskentelyyn ja työmatkoillesi, kun sähköposti, kalenteri ja internet ovat aina kätesi ulottuvilla. Tiimityöskentely ja viestintä ei voisi olla enää joustavampaa!
 

Keskisarjan mestari työhösi: Lumia 830 + Pro M

  • loistava älypuhelin monipuoliseen yhteydenpitoon töissä ja vapaa-ajalla
  • kaunis ja ohut muotoilu
  • 10 megapikselin PureView-kamera Zeiss-optiikalla
  • Käyttöönottosoitto mukaan maksutta (arvo 39 €)! Lue lisää
29,95 €/kk (alv. 0 %)
Tutustu ja tilaa

Kauppalehti-sovellus Lumia 735 ja 830 -puhelimiin maksutta!

Lataa nyt Kauppalehden sovellus Lumia-puhelimeesi ja kokeile ilmaiseksi 90 päivän ajan! Etu on voimassa uusissa Nokia Lumia 830- ja 735-malleissa 31.1.2015 asti.
 

Hesari-sovellus uusimpiin Lumioihin mukaan maksutta!

Lataa Helsingin Sanomien sovellus Nokia Lumia 830- tai 735 -puhelimeesi ja kokeile ilmaiseksi 90 päivän ajan! Etu on voimassa 830- ja 735-malleissa 31.12.2014 asti.
 

Kaikki Lumiat yrityksellesi kätevästi verkkokaupasta

Muista myös

Tutustu Lumia-laitteiden huippuominaisuuksiin

Kaiken keskipisteessä ihmiset

Lumia -puhelimissa tyylikäs muotoilu kohtaa tyylikkään ohjelmiston. Lopputulos on värikäs älypuhelin, jonka uskomattoman helppokäyttöinen Windows Phone -käyttöjärjestelmä pitää sinulle tärkeät ihmiset lähelläsi aivan uusilla tavoilla ja tuo Facebookin, Twitterin ja LinkedInin sujuvasti sormenpäihisi ilman erillisiä sovellusta!

Kokoa kollegasi ja yhteistyökumppanisi omiksi ryhmikseen samoin kuin perheesi ja ystäväsikin. Tavoitat koko ryhmän kerralla yhdellä viestillä, ja näet kootusti saamasi vastaukset.
 

Uusi Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmä ja SkyDrive-tallennus

Uuden käyttäjäystävällisen Windows Phone 8 -järjestelmän avulla työsi sujuu entistä nopeammin ja joustavammin. Helposti hallittavat tapahtumaruudut näyttävät samalta PC:ssäsi, tabletissasi, puhelimessasi ja Xboxissasi. Kokonaisuus on saumattoman yhtenäinen  ja kulkee mukanasi kaikkialla! Lue lisää Windows 8 -päivityksestä (pdf)

Kaikki dokumenttisi ja valokuvasi tallentuvat automaattisesti turvalliseen SkyDrive-pilvipalveluun, jonka kautta pääse tiedostoihisi käsiksi kaikilla Windows 8 -järjestelmää käyttävillä laitteillasi. Kännykällä ottamasi kuvat näät helposti tablettisi ruudulta ja PC:llä viimeistelemiäsi tiedostoja selaat myöhemmin suoraan puhelimesi näytöltä.

Windows Phone 7.8 -päivitys vanhempiin Lumia-malleihin saatavilla 1.2.2013 alkaen

Onko sinulla jo ennestään Lumia-puhelin tai suunnitteletko sellaisen ostamista? Asentamalla puhelimeesi Windows 7.8. -ohjelmistopäivitykseen saat käyttöösi uusia, upeita ominaisuuksia ja teet puhelimen käytöstä entistäkin sujuvampaa! Windows Phone 7.8 -päivityksen jälkeen saat saman uuden käyttökokemuksen kuin Windows Phone 8 -laitteilla. Puhelimesi ilmoittaa sinulle automaattisesti, kun käyttöjärjestelmän päivitys on ladattavissa.
 

Vertailussa: Nokian ensimmäiset Windows Phonet

Olet sitten tottunut älypuhelimen käyttäjä tai vasta suunnittelemassa ensimmäisen älypuhelimen ostamista, Lumia-perheestä löydät suosikkisi. Tarjolla on niin tehoa suurella näytöllä kuin edullisempia mutta moneen pystyviä vaihtoehtoja.
 

Lisää toiminnallisuutta Lumiaa sovelluksilla ja peleillä

Älypuhelin ei ole älypuhelin ilman sovelluksia. Lataa ja asenna suosikkisovelluksesi ja kaikki parhaat pelit Marketplacesta ja viihdy XBOX Live -pelien parissa.
 

Nokia TV

Lisää viihdettä puhelimeesi! Seuraa lempisarjasi jaksoja kun se sinulle parhaiten sopii. YLE Areenan, Katsomon, Ruudun, The Voicen ja Urho TV:n sisältö yhdessä sovelluksessa! Nokia TV on valmiiksi asennettu Lumia 900 -puhelimiin. Lumia 800- ja 710 -malleihin voit ladata sen Marketplacesta. Oikeudet muutoksiin pidetetään.
 

Täsmällinen oppaasi kaupungissa

Löydä kaupungin kahvilat, ravintolat ja ostospaikat helposti! HERE City Lens -opas kertoo sinulle kameran etsimen kautta tietoa lähiseudustasi. HERE Maps -karttojen ja monipuolisen navigaattorin avulla opastavat perille kaupungissa kuin kaupungissa .
 

Nokia Lumia + Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 täydentää älypuhelimesi täydelliseksi toimistoratkaisuksi. Puhelimeen integroitujen Office-sovellusten käyttö on mutkatonta ja viimeistelet Excel-taulukkosi ja PowerPoint-esityksesi vaikka lennossa. Pilvipalvelulla pidät tiedostot ajantasaisina, ja samalla selainkäyttöiset ohjelmat ovat aina käytettävissäsi.
 
 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.