Nokia Lumia – välineet toimivaan työpäivään aina ulottuvillasi

Nokia Lumia tuo joustavuutta etätyöskentelyyn ja työmatkoillesi, kun sähköposti, kalenteri ja internet ovat aina kätesi ulottuvilla. Tiimityöskentely ja viestintä ei voisi olla enää joustavampaa!
 
2675€/kk 24 kk sop.

Helpota asiakaspalveluasi: Lumia 625, Yritys 1000 ja Microsoft Office 365 -palvelu

  • näppärä ja edullinen Lumia kumppaniksi työpäivääsi
  • iso 4,7 tuuman näyttö, upea kamera ja nopea 4G-yhteys
  • saat Yritys 1000 -liittymällä joka kuukausi 1000 min puhetta, 1000 viestiä ja 21 Mbit/s 4G-netin
  • Yritys 1000 -liittymän kanssa saat myös hyödyllisen Käyttöönottosoiton mukaan maksutta (arvo 39 €)! Lue lisää
  • Microsoft Office 365 -palvelulla pidät tärkeimmät sähköiset työvälineet kalenterista toimisto-ohjelmiin aina mukanasi (alk. 5,50 €/kk)

Tilaa nyt
Alk. 550€/kk

Microsoft Office 365 mukanasi kaikkialla

Tärkeimmät sähköiset työvälineet aina mukanasi! Luotettava Microsoft Office 365 toimii ns. pilvipalveluna: voit käyttää ohjelmia tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen selaimella ja kaikki tiedostosi pysyvät aina ajan tasalla.

Yrityksesi pääkäyttäjän tunnukset saat helposti esim. Soneran verkkokaupasta ja sen jälkeen onkin helppo hankkia uusia tunnuksia vaikka yrityksen kaikille työntekijöille.

Nyt avausmaksu 0 € 30.6.14 saakka! Tarjousehdot

Siirry tilaamaan
3764€/kk (alv. 0 %)

Työtiedostot aina ulottuvillasi: Lumia 2520, 4G-netti ja Microsoft Office 365 -palvelu

  • täydellinen liikkuvan työn kumppani: nopeat 4G-yhteydet ja akku, joka latautuu jopa tunnissa 80 % akkutehoon.
  • tabletti, jonka synkroinoit helposti muiden Nokia-laitteidesi kanssa
  • tilaa tarjoushintaisella Aito 4G Max -paketilla – säästä jopa 197,76 € ! Tarjousehdot
  • hyödyllinen Käyttöönottosoitto kaupan päälle (arvo 39 €)! Lue lisää
  • Microsoft Office 365 -palvelulla pidät tärkeimmät sähköiset työvälineet mukanasi kaikkialla (alk. 5,50 €/kk)

Tutustu ja tilaa

Kaikki Lumiat yrityksellesi kätevästi verkkokaupasta

Tutustu Lumia-laitteiden huippuominaisuuksiin

Laatua kahdessa koossa

Edistyksellisten Lumia 820 ja Lumia 920 -puhelimien kautta huippuominaisuudet ja laadukkaat sovellukset ovat helposti ulottuvillasi.

Valitse Lumioista taskuun sopiva Lumia 820 tai suuremmalla ruudulla varustettu Lumia 920 – samat erityislaatuiset piirteet ovat käytössäsi kummassakin puhelimessa!
 

Erityislaatuinen näyttö ja täydellisyyttä hipova kamera

Nokia Lumia 820 ja 920 -puhelimien PureMotion-näyttö on kirkas, nopea ja uskomattoman herkkä: näitä Lumioita käytät helposti vaikka sormikkaat käsissäsi! Huipputarkan näytön luettavuus ei kärsi edes kirkkaassa auringonpaisteessa. Huikealla PureView-kameralla otat tarkkoja kuvia ja videoita jopa hämärässä ja horjuvin käsin – ja jopa ilman salamaa!
 

Täsmällinen oppaasi kaupungissa

Löydä kaupungin kahvilat, ravintolat ja ostospaikat helposti! HERE City Lens -opas kertoo sinulle kameran etsimen kautta tietoa lähiseudustasi. HERE Maps -karttojen ja monipuolisen navigaattorin avulla opastavat perille kaupungissa kuin kaupungissa .
 

Nokia Lumia + Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 täydentää älypuhelimesi täydelliseksi toimistoratkaisuksi. Puhelimeen integroitujen Office-sovellusten käyttö on mutkatonta ja viimeistelet Excel-taulukkosi ja PowerPoint-esityksesi vaikka lennossa. Pilvipalvelulla pidät tiedostot ajantasaisina, ja samalla selainkäyttöiset ohjelmat ovat aina käytettävissäsi.
 

Muuta Lumia-tietoja

Kaiken keskipisteessä ihmiset

Lumia -puhelimissa tyylikäs muotoilu kohtaa tyylikkään ohjelmiston. Lopputulos on värikäs älypuhelin, jonka uskomattoman helppokäyttöinen Windows Phone -käyttöjärjestelmä pitää sinulle tärkeät ihmiset lähelläsi aivan uusilla tavoilla ja tuo Facebookin, Twitterin ja LinkedInin sujuvasti sormenpäihisi ilman erillisiä sovellusta!

Kokoa kollegasi ja yhteistyökumppanisi omiksi ryhmikseen samoin kuin perheesi ja ystäväsikin. Tavoitat koko ryhmän kerralla yhdellä viestillä, ja näet kootusti saamasi vastaukset.
 

Uusi Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmä ja SkyDrive-tallennus

Uuden käyttäjäystävällisen Windows Phone 8 -järjestelmän avulla työsi sujuu entistä nopeammin ja joustavammin. Helposti hallittavat tapahtumaruudut näyttävät samalta PC:ssäsi, tabletissasi, puhelimessasi ja Xboxissasi. Kokonaisuus on saumattoman yhtenäinen  ja kulkee mukanasi kaikkialla! Lue lisää Windows 8 -päivityksestä (pdf)

Kaikki dokumenttisi ja valokuvasi tallentuvat automaattisesti turvalliseen SkyDrive-pilvipalveluun, jonka kautta pääse tiedostoihisi käsiksi kaikilla Windows 8 -järjestelmää käyttävillä laitteillasi. Kännykällä ottamasi kuvat näät helposti tablettisi ruudulta ja PC:llä viimeistelemiäsi tiedostoja selaat myöhemmin suoraan puhelimesi näytöltä.

Windows Phone 7.8 -päivitys vanhempiin Lumia-malleihin saatavilla 1.2.2013 alkaen

Onko sinulla jo ennestään Lumia-puhelin tai suunnitteletko sellaisen ostamista? Asentamalla puhelimeesi Windows 7.8. -ohjelmistopäivitykseen saat käyttöösi uusia, upeita ominaisuuksia ja teet puhelimen käytöstä entistäkin sujuvampaa! Windows Phone 7.8 -päivityksen jälkeen saat saman uuden käyttökokemuksen kuin Windows Phone 8 -laitteilla. Puhelimesi ilmoittaa sinulle automaattisesti, kun käyttöjärjestelmän päivitys on ladattavissa.
 

Vertailussa: Nokian ensimmäiset Windows Phonet

Olet sitten tottunut älypuhelimen käyttäjä tai vasta suunnittelemassa ensimmäisen älypuhelimen ostamista, Lumia-perheestä löydät suosikkisi. Tarjolla on niin tehoa suurella näytöllä kuin edullisempia mutta moneen pystyviä vaihtoehtoja.
 

Lisää toiminnallisuutta Lumiaa sovelluksilla ja peleillä

Älypuhelin ei ole älypuhelin ilman sovelluksia. Lataa ja asenna suosikkisovelluksesi ja kaikki parhaat pelit Marketplacesta ja viihdy XBOX Live -pelien parissa.
 

Nokia TV

Lisää viihdettä puhelimeesi! Seuraa lempisarjasi jaksoja kun se sinulle parhaiten sopii. YLE Areenan, Katsomon, Ruudun, The Voicen ja Urho TV:n sisältö yhdessä sovelluksessa! Nokia TV on valmiiksi asennettu Lumia 900 -puhelimiin. Lumia 800- ja 710 -malleihin voit ladata sen Marketplacesta. Oikeudet muutoksiin pidetetään.
 

Muista myös