Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Lue lisää

Soneran viihdepalvelut – katsottavaa kaikille

Soneran viihdepalvelut avaavat sinulle täysin uudenlaisen maailman television katseluun.

Laajat kanavapaketit ohjelmakirjastoineen sekä tuhansien elokuvien vuokraamo takaavat sinulle uusia katseluelämyksiä jokaiseen päivään.

Lisäksi Soneran parhaat viihdepalvelut ovat nyt kaikkien saatavilla eikä lempiohjelmien seuraaminen ole sidottu enää aikaan eikä paikkaan. Sonera Viihteen mobiilipalvelussa parhaat sisällöt kulkevat mukanasi tabletissa, läppärissä ja älypuhelimessa, ja palvelu toimii millä tahansa ja missä tahansa verkossa Suomessa.
 

Miten sinä haluat katsoa ohjelmia?

Viihdepalveluillamme katsot tv:tä niin kotona kuin liikkeelläkin. Tutustu ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto tai yhdistele palveluista kätevä kokonaisuus kotiin ja mukaan.

 

Vertaile

Kotona

Kotona

Liikkeellä


Soneran viihdepalvelutSonera Viihde digiboksissa

Sonera Kaapelikortti

Sonera Viihde netissä ja mobiilissa
Katsot tv:n tuttuja peruskanaviaLöydät monipuoliset kanavapaketit koko perheelleLöydät elokuvia ja sarjoja ohjelmakirjastoistaKatsot suosikkielokuvat tuhansien elokuvien vuokraamostaTallennat jopa 13 peruskanavaa yhtäaikaisesti 3000 tunnin verkkotallennustilaanTallennat maksukanavien ohjelmat kätevästi kovalevylliselle digiboksilleAloitat parhaillaan tv:stä tulevan ohjelman alusta, pysäytät hetkeksi tai kelaat eteen ja taakse, vaikka ohjelma olisi vielä keskenAjastat tallennuksen helposti etänä Omilla SivuillaNautit runsaasta HD-kanavien valikoimasta


Etsitkö kanavapakettia? Tutustu kattavaan kanavapakettivalikoimaamme ja löydä itsellesi parhaat ohjelmat monipuolisesta ja laajasta tarjonnastamme. Valikoimissamme on parisenkymmentä kanavapakettia, joista löydät varmasti itseäsi kiinnostavaa katsottavaa milloin ja missä vain. Tutustu

 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.