MTV Total – MTV:n ja C Moren kanavat yhdessä

Penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti on syntynyt: MTV:n ja C Moren kanavat ovat saatavissa nyt yhdessä paketissa! Sonera Viihde -asiakkailla MTV Total sisältää myös C More Play -ohjelmakirjaston, josta katsot leffat ja sarjat silloin, kun sinulle sopii. Voit tilata paketin vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan!
 

Tilaa vaikka vain kuukaudeksi

MTV Total -paketin voit tilata myös ilman määräaikaa. Tutustu ja tilaa suosittu MTV Total vaikka kuukaudeksi kerrallaan.
  • Hinta: 29,95 €/kk*
  • Ei määräaikaisuutta

*Hinta koskee nykyisiä Soneran tv-asiakkaita. Mikäli sinulla ei vielä ole Sonera Viihde -palvelua tai Sonera Kaapelikorttia, lue lisää täältä.

Tilaa verkkokaupasta

MTV Total -paketti kokoaa yhteen mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt:

  • huippu-urheilua, kuten Leijona-kiekko, talvilajien maailmancupit, Englannin Valioliiga, UEFA Champions League, nyrkkeily, UFC, yleisurheilun Timanttiliiga, Formula 1, tennis ja paljon muuta! Huomaathan kuitenkin, että Suomessa hiihdettävät maailmancupit ovat siirtyneet tällä kaudella Ylen valikoimaan.
  • C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja -sarjat
  • lastenohjelmia
  • klassikkoelokuvia ja -sarjoja
  • dokumentteja
  • runsaasti laatuviihdettä jokaisen makuun
 

Kanavapaketin kanavat

Elokuvakanavat

C More Hits

C More Hits esittää niin uusia menestyselokuvia kuin menneiden vuosien klassikoitakin. Kaikki suosikkielokuvat samalla kanavalla, ilman mainoskatkoja.
 

C More First

C More First on uusimpien elokuvien ensimmäinen esityskanava. Ensi-iltaan tulee uusi elokuva lähes joka ilta klo 22.00. Vuodessa nähdään n. 300 uutta elokuvaa. C More First lähettää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa, aina ilman mainoskatkoja.
 

C More First HD

C More First HD on C More First -kanavan HD-versio.
 

C More Action

C More Action on jokaisen adrenaliinista pitävän kanava. Ohjelmistossa on toimintaa, trillereitä ja seikkailua 24 tuntia vuorokaudessa.
 

C More Emotion

C More Emotion herättää tunteita. Kanava tarjoaa koskettavia draamoja sekä romanttisia komedioita loppumattoman leffaputken muodossa.
 

SF-Kanalen

SF-Kanalen esittää ruotsalaisen SF-elokuvayhtiön elokuvia ja sarjoja. Ruudussa nähdään monia suomalaistenkin rakastamia hahmoja.
 

MTV Leffa

MTV Leffa tarjoaa elokuvafaneille valkokankaan menestystarinoita menneiltä vuosikymmeniltä. Romantiikkaa, komediaa, jännitystä ja spektaakkeleja – valovoimaisia tähtiä ja suuria tunteita, maailman suurimmilta studioilta!
 

Sarjat

C More Series

C More Series näyttää sarjoja parhaaseen katseluaikaan – aina ilman mainoskatkoja. Kanavalle on kerätty koko C Moren laadukas sarjasisältö, mm. kaikki HBO:n uudet sarjat ja tuotantokaudet. Tuoreimmat jaksot nähdään aina klo 21, 21.30 tai 22 ja uusintana seuraavana päivänä. Viikonloppuisin esitetään tuhteja sarjamaratoneja.
 

Lastenohjelmat

MTV Juniori

MTV Juniori on Suomen ainoa kotimainen lasten tv-kanava. Se tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille lapsille: vauhdikkaita animaatiohittejä, kotimaisia lastenohjelmia ja laadukkaita lastenelokuvia. Lähes koko ohjelmisto on puhuttu suomeksi. Kanavalla menossa mukana ihastuttavat kanavajuontajat! Lähetysaika 06-22.
 

Dokumentit

MTV Fakta

MTV Totalin dokumenttikanava MTV Fakta  pureutuu pintaa syvemmälle maailmaa kohahduttaviin aiheisiin ja ilmiöihin. Dokumentit ja dokumenttisarjat käsittelevät mm. historiaa, politiikkaa, puhuttavia persoonia, luonnonmullistuksia, uskomattomia kohtaloita ja tieteen läpimurtoja.
 

Urheilukanavat

MTV Max

MTV Max tarjoaa kovan luokan urheilua. Pääosassa ovat Formula 1, talviurheilun maailmancupit ja kamppailu-urheilu. Kanavalta näet myös parhaat autoiluohjelmat, komediasarjoja sekä metsästyksen ja kalastuksen erioissarjoja. Kaikki miehen näkökulmasta, suoraan ja kursailematta.
 
Huom. Sonera Viihteessä näkyy vain kanavan HD-versio kanavapaikalla 232. Kaapeli-TV:ssä näkyvät sekä MTV Max- että MTV Max HD -kanavat.
 

MTV Max HD

MTV Max HD on MTV Max -kanavan HD-versio.
 

MTV Sport 1

MTV Sport -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden jääkiekon, jalkapallon, yleisurheilun ja tenniksen muodossa.

Huom. Sonera Viihteessä näkyy vain kanavan HD-versio kanavapaikalla 256. Kaapeli-TV:ssä näkyvät sekä MTV Sport 1- että MTV Sport 1 HD -kanavat.
 

MTV Sport 1 HD

MTV Sport 1 HD on MTV Sport 1 -kanavan HD-versio.
 

MTV Sport 2

MTV Sport -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden jääkiekon, jalkapallon, yleisurheilun ja tenniksen muodossa.

Huom. Sonera Viihteessä näkyy vain kanavan HD-versio kanavapaikalla 258. Kaapeli-TV:ssä näkyvät sekä MTV Sport 2 että MTV Sport 2 HD -kanavat.
 

MTV Sport 2 HD

MTV Sport 2 HD on MTV Sport 2 -kanavan HD-versio.
 

C More Tennis

C More Tennis on kanava huipputenniksen ystäville. Ohjelmistossa nähdään mielenkiintoisia tennistapahtumia mm. ATP-turnausten ja Wimbledonin muodossa.
 

C More Extreme

C More Extreme tarjoilee toimintarikasta urheilua menevämpään makuun.
 

Ohjelmakirjasto C More Play

C More Play

C More Play on Sonera Viihde -asiakkaille tarkoitettu videokirjastopalvelu. Sen avulla voit katsoa satoja elokuvia sekä useiden tv-sarjojen kokonaisia tuotantokausia silloin, kun sinulle parhaiten sopii - mukavasti ja laadukkaasti tv:stä. C More Play on maksuton MTV Totalin ja C More Filmin tilaajille.
 

Hinnat

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus 24,95 €/kk.

Huom. Hinta nousee 1.4.2015. Uusi hinta 29,95 €/kk.
Hinnankorotus koskee vain 1.4.2015 alkaen tehtyjä tilauksia, eli kaikkien 31.3.2015 mennessä tilattujen MTV:n kanavapakettien hinnat säilyvät entisellään niin määräaikaisten kuin toistaiseksi voimassa olevienkin pakettien osalta.
 
 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.