Prepaid puhelimeen

Lisätietoa Easy Prepaidistä

Easy Prepaid on luotettava matkapuhelinliittymä, josta ei tule laskuja. Liittymään valmiiksi ladatulla 7 euron saldolla voit soittaa, lähettää teksti- ja multimediaviestejä sekä käyttää nettiä. Easy Prepaid on käytettävissä 12 kuukautta käyttöönotosta tai viimeisimmästä saldolatauksesta. Jollet lataa puheaikaa 12 kuukauteen, liittymä sulkeutuu.

Saat heti käyttöösi kaikki peruspalvelut ja vältyt yllätyksiltä puhelinlaskuissa. Lataa lisää edullista puheaikaa aina kun sitä tarvitset ja puhu Soneran kattavassa verkossa missä ikinä liikutkin.
 

Ensilataajan etu: 100 minuuttia enemmän puhetta!

Saat ensimmäisen saldolatauksen yhteydessä 100 minuuttia enemmän normaalihintaisia kotimaan puheluita. Etu lisätään liittymän saldolle euromääräisenä (8 €) ja se voidaan käyttää myös normaalihintaisiin kotimaan tekstiviesteihin tai netin käyttöön.
 

Osta Easy Prepaid

 

Vaihda laskutettavaksi liittymäksi

Tiesitkö, että voit vaihtaa Easy Prepaid -liittymän Soneran laskutettavaksi Sopiva-liittymäksi kätevästi netissä tai Sonera Kaupassa? Kun vaihdat laskutettavaan liittymään, saat käyttöösi monipuolisemmat liittymäpalvelut.
 

Hinnasto

Easy Prepaid -liittymä, sisältää 7 € saldoa
9,90 €
Puhelut kotimaassa
0,08 €/min
Puhelut ulkomaille
0,08 €/min + ulkomaanpuhelumaksu
Puhelut palvelunumeroihin
0,08 €/min + palvelupuhelumaksu
Puhelut Vastaajaan
0,08 €/min
Tekstiviesti kotimaassa
0,08 €/kpl
Tekstiviesti ulkomaille
0,29 €/kpl
Multimediaviestit kotimaassa ja ulkomaille
0,40 €/kpl
Soitonsiirrot
0,08 €/min/siirretty puhelu
Soitonsiirrot ulkomaille
0,08 €/min/siirretty puhelu + ulkomaanpuhelumaksu
Netin käyttö
1,91 €/Mt
Easy-liittymä on voimassa 12 kuukautta käyttöönotosta tai edellisestä puheajan latauksesta. Hinnat koskevat normaalihintaisia kotimaan puheluita ja tekstiviestejä.

Prepaid netin käyttöön

Lisätietoa Prepaid Netistä

Prepaid Nettikuukausi -liittymällä surffaat netissä kertamaksulla ilman laskuja. Liittymään on ladattu 31 päivää netin käyttöaikaa. Käyttöaika alkaa ensimmäisestä avatusta nettiyhteydestä. Voit ladata lisää netin käyttöjaksoja kätevästi netissä tai lähimmällä R-kioskilla. Jos edellistä käyttöjaksoa on vielä jäljellä, uusi käyttöjakso alkaa sen päätyttyä.

Jos edellinen käyttöjakso on päättynyt, uusi käyttöjakso alkaa, kun avaat nettiyhteyden. Prepaid Nettikuukausi -liittymäsi on käytössäsi 12 kuukautta käyttöönotosta tai viimeisimmästä latauksesta. Nettiyhteyden nopeus riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta. Nettiyhteys tarjotaan täydellä nopeudella 10 Gt käyttömäärään saakka, jonka jälkeen voit jatkaa käyttöä 128 kbit/s perusnopeudella käyttöjakson loppuun saakka.
 
Prepaid Nettikuukausi -liittymä
  • Sim-kortti ja 31 päivää netin käyttöaikaa

Prepaid Nettitikku -pakkaus
  • Nettitikku
  • Sim-kortti ja 31 päivää netin käyttöaikaa
 

Maksiminopeudet ja vaihteluvälit

Tekniikka
Saapuvan liikenteen maksiminopeus
Saapuvan liikenteen vaihteluväli
Lähtevän liikenteen maksiminopeus
Lähtevän liikenteen vaihteluväli
2G
236 kbit/s
20–120 kbit/s
118 kbit/s
10–50 kbit/s
3G
21 Mbit/s
0,4–10 Mbit/s
5,8 Mbit/s
0,1–4 Mbit/s

Osta Prepaid Nettitikku

 

Hinnat

Sonera Prepaid Nettitikku + Nettikuukausi 39,99 €
Sonera Prepaid Nettikuukausi 24,90 €
Nettikauden lisälataus 19,90 €
Prepaid Nettikuukausi -liittymälle voi ladata saldoa, jolloin liittymällä voi myös soittaa ja lähettää teksti- ja multimediaviestejä Sonera Easy Prepaid -liittymän hinnaston mukaisesti.