Sonera Prepaid

Hyviä uutisia! Sonera Prepaid -liittymäsi toimii nyt myös Soneran Aito 4G -verkossa jopa 50 Mbit/s ja ilman käyttökattoa. Netti toimii luonnollisesti myös 3G- ja 2G-verkon alueella. Lisätietoa saapuvan liikenteen vaihteluväleistä.

Lue lisää 3G- ja 4G-tekniikoista ja verkkojen peitosta
 

Prepaid puhelimeen

Lisätietoa Easy Prepaidistä

Easy Prepaid on luotettava matkapuhelinliittymä, josta ei tule laskuja. Liittymään valmiiksi ladatulla 7 euron saldolla voit soittaa, lähettää teksti- ja multimediaviestejä sekä käyttää nettiä. Easy Prepaid-liittymä toimii Soneran 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa ja voit käyttää nettiä enintään 50 Mbit/s nopeudella 4G-laitteella. Saapuvan liikenteen maksiminopeus on Soneran 4G LTE-verkossa on 50 Mbit/s (yleinen vaihteluväli 5-50 Mbit/s), 3G Dual Carrier -verkossa 42Mbit/s (vaihteluväli 0,4–20 Mbit/s), 3G-verkossa 21 Mbit/s (vaihteluväli 0,4–10 Mbit/s) ja 2G-verkossa 236 kbit/s (vaihteluväli 20–236 kbit/s.). Easy Prepaid on käytettävissä 12 kuukautta käyttöönotosta tai viimeisimmästä latauksesta. Jos et lataa saldoa 12 kuukauteen, liittymä sulkeutuu.

Saat heti käyttöösi kaikki peruspalvelut ja vältyt yllätyksiltä puhelinlaskuissa. Lataa lisää edullista puheaikaa aina kun sitä tarvitset ja puhu Soneran kattavassa verkossa missä ikinä liikutkin. Easy Prepaid-liittymälle voi ladata myös 7 ja 31 päivän Nettipaketteja, jolloin liittymällä voi käyttää nettiä rajattomasti.
 

Ensilataajan etu: 100 minuuttia enemmän puhetta!

Saat ensimmäisen saldolatauksen yhteydessä 100 minuuttia enemmän normaalihintaisia kotimaan puheluita. Etu lisätään liittymän bonussaldolle euromääräisenä (8 €) ja se voidaan käyttää myös normaalihintaisiin kotimaan tekstiviesteihin tai netin käyttöön.
 

Turvanumero − huolettomampaan puhelimenkäyttöön

Lisää huolettomuutta, mukavuutta ja turvallisuutta Turvanumeron avulla. Jos liittymästäsi loppuu saldo, voit palvelun avulla silti soittaa vielä lyhyen puhelun tai lähettää jopa kolme tekstiviestiä kotimaassa kahteen valitsemaasi matkapuhelinnumeroon.
 

Osta Easy Prepaid

 

Vaihda laskutettavaksi liittymäksi

Tiesitkö, että voit vaihtaa Easy Prepaid -liittymän Soneran laskutettavaksi Sopiva-liittymäksi kätevästi netissä tai Sonera Kaupassa? Kun vaihdat laskutettavaan liittymään, saat käyttöösi monipuolisemmat liittymäpalvelut.
 

Hinnasto

Easy Prepaid -liittymä, sisältää 7 € saldoa
9,90 €
Puhelut kotimaassa
0,08 €/min
Puhelut ulkomaille
0,08 €/min + ulkomaanpuhelumaksu
Puhelut palvelunumeroihin
0,08 €/min + palvelupuhelumaksu
Puhelut Vastaajaan
0,08 €/min
Tekstiviesti kotimaassa
0,08 €/kpl
Tekstiviesti ulkomaille
0,29 €/kpl
Multimediaviestit kotimaassa ja ulkomaille
0,40 €/kpl
Soitonsiirrot
0,08 €/min/siirretty puhelu
Soitonsiirrot ulkomaille
0,08 €/min/siirretty puhelu + ulkomaanpuhelumaksu
Netin käyttö
1,91 €/Mt
Easy-liittymä on voimassa 12 kuukautta käyttöönotosta tai edellisestä puheajan latauksesta. Hinnat koskevat normaalihintaisia kotimaan puheluita ja tekstiviestejä.

Tekstiviestipalvelut

Mikä on saldoni?
Tekstiviesti EASY SALDO numeroon 15400 (maksuton)

Mistä asetukset?
Tekstiviesti ASETUKSET numeroon 15400 (maksuton)

Liittymä voimassa?
Tekstiviesti EASY VOIMASSA numeroon 15400 (maksuton)
 

Prepaid netin käyttöön

Lisätietoa Prepaid Netistä

Prepaid Nettikuukausi -liittymällä surffaat netissä kertamaksulla ilman laskuja. Liittymään on ladattu 31 päivää rajatonta netin käyttöä Soneran 3G- ja 4G-verkoissa enintään 50 Mbit/s nopeudella (netti toimii myös 2G-verkon alueella). Saapuvan liikenteen maksiminopeus on Soneran 4G LTE-verkossa on 50 Mbit/s (yleinen vaihteluväli 5–50 Mbit/s), 3G Dual Carrier -verkossa 42Mbit/s (vaihteluväli 0,4–20 Mbit/s), 3G-verkossa 21 Mbit/s (vaihteluväli 0,4–10 Mbit/s) ja 2G-verkossa 236 kbit/s (vaihteluväli 20–236 kbit/s). Varmista, että käytössäsi on LTE-tekniikkaa tukeva 4G-laite saadaksesi nettinopeudesta täyden hyödyn.

Käyttöaika alkaa ensimmäisestä avatusta nettiyhteydestä. Saat lisää käyttöaikaa ostamalla uuden Nettipaketin netistä tai lähimmältä R-kioskilta. Voit aloittaa uuden nettipaketin käytön heti maksettuasi sen, vaikka käyttöjakso alkaakin vasta seuraavana päivänä. Jos edellistä käyttöjaksoa on vielä jäljellä, uuden Nettipaketin käyttöjakso alkaa heti sen päätyttyä.
 
Prepaid Nettikuukausi -liittymä
  • Sim-kortti ja 31 päivää netin käyttöaikaa

31 päivän Nettipaketti
  • 31 päivää rajatonta netin käyttöä

Prepaid Nettikuukausi -liittymäsi on käytössäsi 12 kuukautta käyttöönotosta tai viimeisimmästä latauksesta. Nettiyhteyden nopeus riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta.

 

Maksiminopeudet ja vaihteluvälit

Tekniikka
Saapuvan liikenteen maksiminopeus
Saapuvan liikenteen vaihteluväli
Lähtevän liikenteen maksiminopeus
Lähtevän liikenteen vaihteluväli
2G
236 kbit/s
20–236 kbit/s
118 kbit/s
10–50 kbit/s
3G
21 Mbit/s
0,4–10 Mbit/s
5,8 Mbit/s
0,1–4 Mbit/s
3G Dual Carrier
42 Mbit/s
0,4–20 Mbit/s
5,8 Mbit/s
0,1–4 Mbit/s
4G LTE
50 Mbit/s
5–50 Mbit/s
50 Mbit/s
3–40 Mbit/s

Osta Prepaid Nettikuukausi -liittymä

 

Vaihda laskutettavaksi liittymäksi

Tiesitkö, että voit vaihtaa Prepaid Nettikuukausi -liittymän Soneran laskutettavaksi Liikkuva Netti -liittymäksi kätevästi netissä tai Sonera Kaupassa? Kun vaihdat laskutettavaan liittymään, saat käyttöösi monipuolisemmat liittymäpalvelut.
 

Hinnat

Sonera Prepaid Nettikuukausi -liittymä
24,90 €
7 päivän Nettipaketti (verkkokaupasta ja R-kioskilta)
12,90 €
31 päivän Nettipaketti (verkkokaupasta ja R-kioskilta)
23,90 €
Prepaid Nettikuukausi -liittymälle voi ladata saldoa, jolloin liittymällä voi myös soittaa, lähettää teksti- ja multimediaviestejä ja käyttää nettiä Nettipaketin loputtua Sonera Easy Prepaid -liittymän hinnaston mukaisesti.
 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.