Päivitä liittymäsi juuri sinulle sopivaksi!

Hyvä asiakkaamme, koko liittymätarjontamme uudistui 8.8.2012. Uudistus vaikuttaa joihinkin liittymän lisäpalveluihin. Olemme koonneet tälle sivulle tietoa poistuvista ja muuttuvista palveluista. Löydät tarvittaessa lisätietoa Ohjeet ja vinkit -sivuiltamme sekä hinnastosta.
 

Minun Sonera -liittymä

Minun Sonera -liittymätyypin myynti on päättynyt. Mikäli käytössäsi on Minun Sonera -liittymä, voit jatkaa liittymän käyttöä normaalisti ja liittää siihen lisäpalveluita kuten Kamu, Perhe tai Spotify. Nykyisen liittymäsi pakettien päivittäminen ei kuitenkaan ole enää mahdollista, vaan liittymätyyppi on vaihdettava Sonera Sopivaan.

Uusi Sonera Sopiva sisältää puhetta, viestejä ja netin valmiissa paketissa, jota voit muokata omaan käyttöösi sopivaksi. Sopiva-liittymän mukaan voit ottaa myös puhelimen Sonera Laitesopimuksella.

Jos taas haluat yksinkertaisen, käytön mukaan laskutettavan liittymän, tutustu Sonera Perus -liittymään.
 

Minun Sonera -liittymän nettipaketit

Minun Sonera -liittymän nettipakettien (Pikkunetti, Taskunetti ja Netti) myynti on päättynyt. Mikäli käytössäsi on Minun Sonera -liittymä ja jokin nettipaketti, voit jatkaa palvelun käyttöä normaalisti. Jos haluat päivittää liittymääsi, siirryt automaattisesti uuteen Sonera Sopiva -liittymään.

Voit edelleen valita nettitikkusi tai läppärisi nettiyhteydeksi Liikkuva Netti -liittymän sekä Fiksunetti-, Täysnetti-, Fiksunetti 4G- tai Täysnetti 4G -palvelun.
 

Euron Sunnuntai

Euron Sunnuntai ei ole yhteensopiva Sonera Sopivan kanssa. Jos vaihdat liittymätyypiksi Sonera Sopivan, Euron Sunnuntai poistuu käytöstäsi. Vanhan Minun Sonera -liittymän tai Perus-liittymän kanssa Euron Sunnuntai toimii voimassaolevan sopimuksesi loppuun saakka, mutta sopimusta ei voi enää uusia.
 

Euron Sunnuntai Ekstra

Euron Sunnuntai Ekstran myynti on lopetettu eikä palvelu ole enää yhteensopiva uusien liittymätyyppien kanssa. Jos vaihdat liittymätyypiksi Sonera Sopivan tai Sonera Perus -liittymän, Euron Sunnuntai Ekstra poistuu käytöstäsi.
 

Huoleton

Huoleton-palvelun myynti on lopetettu eikä palvelu ole yhteensopiva uusien liittymätyyppien kanssa. Huoleton-palvelu päivitti Minun Sonera -liittymäsi puhe- ja nettipaketteja käytön mukaan. Mikäli käytössäsi on tällä hetkellä Minun Sonera -liittymä, palvelu toimii kuten ennenkin.

Nykyisen liittymäsi pakettien muokkaaminen ei ole enää mahdollista. Jos siis haluat vaihtaa Huolettoman kiinteisiin paketteihin, on Minun Sonera -liittymä vaihdettava Sonera Sopivaan.
 

Multi-SIM

Multi-SIM -palvelun hinta muuttuu uudistuksen yhteydessä. Kun hankit Sonera Sopiva -liittymääsi Multi-SIM -palvelun, saat käyttöösi liittymän kaikki paketit, myös netin.
 
 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.