Vähemmän satuja. Enemmän etuja.

Spotify Premium on verkossa toimiva musiikkipalvelu, joka ladataan palvelua tukevalle laitteelle ja edellyttää käyttäjältään rekisteröitymisen ennen palvelun käyttöönottoa. Spotify kokoaa musiikkisi yhteen paikkaan ja voit kuunnella suosikkiartistejasi ja mielikappaleitasi rajattomasti ilman mainoksia. Palvelun käyttäminen on erityisen helppoa – etsi ja kuuntele musiikkia esimerkiksi artistin, kappaleen nimen tai musiikkityylin mukaan. Spotifyn miljoonat biisit kulkevat mukanasi kaikkialle niin tietokoneessa, tabletissa kuin kännykässä! Katso tarjousehdot ja tilaa Omilta Sivulta.
 

Näin saat Sonera Spotify Premium -palvelun käyttöösi

 

Ohjeita Spotify-edun kytkemiseen

  1. Kirjaudu Omille Sivuille osoitteessa www.sonera.fi/spotifyetu. Luo itsellesi tarvittaessa uusi tunnus verkkopankkitunnuksiasi käyttäen. 
  2. Valitse liittymä, johon haluat Spotify Premium -palvelun ja täytä tilauslomake. Saat lisätietoja tunnuksen aktivoinnista tilauksen edistyessä.
  3. Kun olet saanut tunnuksen, lataa Spotify-sovellus tietokoneellesi osoitteesta www.spotify.com/fi/download tai mobiililaitteellesi AppStoresta, Google Playsta tai Windows Phone Storesta.
  4. Asenna Spotify-sovellus. Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja nauti Spotifyn uskomattoman laajasta musiikkitarjonnasta!
 
Onko sinulla jo maksullinen Spotify-palvelu käytössäsi ja haluat soittolistojesi säilyvän? Katso ohjeet Sonera Spotify Premium -palvelun aktivointiin.

Jos tarvitset lisää ohjeita Spotify-edun kytkemiseen, katso kuvalliset ohjeet.

Ennen 3 kk:n ilmaisjakson loppua saat tekstiviestimuistutuksen ja toimintaohjeet jatkoon. Ilmaisjakson jälkeen palvelu jatkuu automaattisesti voimassaolevan hinnaston mukaisella hinnalla, jos et sulje palvelua.
 

Spotify mobiililaitteissa

Spotify Premium on saatavilla iOS:lle, Androidille ja Windowsille. Voit myös tallentaa soittolistasi ja kuunnella niitä offline-tilassa. Palvelua ei voi kytkeä yritysliittymiin.

Spotify telkkarissa

Nauti Spotifyn tarjonnasta myös Sonera Viihde -palvelussa! Kytke vain Sonera Viihteen digiboksi vahvistimeen ja kuuntele musiikkia rajattomasti. Vaatii toimiakseen Sonera Laajakaistan.

Spotify on sosiaalinen

Kytke Facebook-tilisi Spotifyhin ja näe mitä ystäväsi kuuntelevat! Voit luoda yhteisiä soittolistoja ja jakaa lempibiisejäsi helposti myös Twitteriin.

Spotifyn sovellukset

Spotifyssa voit käyttää myös monenlaisia ilmaisia sovelluksia. Löydä tunnelmaan täydellisesti sopivaa musiikkia tai seuraa sanoituksia kuunnellessasi.