Vähemmän satuja. Enemmän etuja.

Soneran 4G on pian lähes kaikkien ulottuvilla! Soneran mobiiliverkot ovat jo nyt koko Suomen verkkoja, Hangosta Nuorgamiin. Hyvä niin, mutta edelläkävijä ei kuitenkaan voi jäädä tyytyväisenä lepäilemään laakereilleen. Nyt kääritään hihat ja lähdetään rakentamaan Suomen parasta Aitoa 4G-verkkoa.
 

Kuulutko jo huippunopean 4G:n piiriin?

Helsinki, Tampere, Joensuu, Kokkola, Kuusamo, Kemi, Rovaniemi.. Jo nyt Soneran Aito 4G-verkko tavoittaa kaupungeissamme yli 40 % suomalaisista. Ensi vuoden alusta käyttöönotettavat uudet taajuudet mahdollistavat peiton merkittävän laajentamisen. Kolmessa vuodessa 95%:lla suomalaisista on pääsy Soneran 4G-verkkoon ja viiden vuoden kuluttua verkko tavoittaa peräti 99% suomalaisista.
 

Ei enää odottelua

Jopa kahdeksan kertaa 3G-verkkoa nopeammalla 4G-yhteydellä lataat valonnopeasti suuretkin tiedostot, kuten musiikin tai HD-elokuvat – kotona ja liikkeellä. Myös verkkopelaaminen onnistuu nopealla nettiyhteydellä sujuvasti eikä raskaidenkaan ammattisovellusten käyttämiseen liikkeellä ole enää esteitä. Etätöiden tekeminen ei ole ainakaan vauhdista kiinni.
 

4G-verkon käyttöön tarvitset 4G-laitteen

Useimmat 3G-verkkoa käyttävät laitteet toimivat enimmillään 21 Mbit/s nopeudella. LTE- ja 3G Dual Carrier -verkkojen huippunopeuksilla surffailuun tarvitset niille suunnitellun laitteen. Soneran uusimmat 4G-nettitikut, tabletit ja älypuhelimet tukevat molempia tekniikoita, joten olet aina nopeimmassa mahdollisessa verkossa. Kun olet hankkimassa uutta laitetta, muista tarkistaa teknisistä tiedoista, mitä verkkoa sillä voi hyödyntää.
 

Kun nykyisen kanssa homma toimii, niin katso myös muut edut!

 

Hyvä yritysasiakas – tervetuloa asioimaan Soneran kanssa

Valitse edustamasi yrityksen koko alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.